Uyarı!... Bundan sonraki süreç...

Kodla Büyü

ismailt

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar derslerimizin zorunlu olması idarecilerin canını fena halde sıkmıştır (Sevinenler vardır ama malum yok denecek kadar). Çünkü idareciler bizleri angaryacı gibi kullanma fırsatını bulmuşlardı.

Dersin önemsiz labı da dağıttım kimse bana karışmadı.Dersin de elimde sen bana bağlısın ne istersem yapacaksın modundaki müdürler şimdi bizimle uğraşmak isteyecekler çünkü ellerindeki oyuncak alındı.

Bizler dik duracağız.İdarecilerin saçma sapan laflarına yorumlarına bakıp moralimizi bozmayacağız.Bunları bilelim ki hazırlıklı olup dik duralım hakkımızı savunalım derslerimize sarılalım.Labı dağıtmış olan müdür belki ayak sürüyecek, biz lab yok diye dersleri sallamamazlık etmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacaz kitap defter kalem ders anlatacağız not tutturacağız.Biz dersimize sahip çıkacağız ki idareciler (okul müdür ve yardımcıları, il, ilçe milli eğitim müdürleri şube müdürleri hepsi bizi kullanmak istiyordu o yüzden derslerimiz kaldırıldı) elleirnde bahanelerle bakanlığa bu ders gereksiz çocuklar biliyor Bilişm öğretmenleri adam gibi ders işlemiyor gibi zırvalarla dersimizi tekrar kaldırmaya kalkmasın.Ayrıca Tüm idareci olma sınavlarına da hazırlanıp üst kademeyi ele geçirmeliyiz yoksa bizlerle uğraşmaya devam edenlere karşı idari bölümde bizleri savunan idarecilere yani içimizden idarecilere ihtiyacımız var. Arkadaşlar bukadar abartma savaşa mı gidiyoruz diyenler olacak ama bu da bizim için bir savaş, çünkü hepimiz gördük derslerimiz elimizden alınınca bizi ne hale getirdiler hayatımızı burnumuzdan getirdiler ne aile mutluluğu kaldı ne de işyerinde huzurumuz...

Geri