Uydu Alıcısı-Sizce Nasıl?

Kodla Büyü
Hocam git bir elektronikçiye orada inceleyip alman daha doğru.. menülerine bak.. kanal geçiş hızına bak.. kumandasının sinyal gücünü dene heryerden çekiyo mu.. kafana uyarsa al. uydudan güncellemesi var.. tabi bir de hangi uyduya yönlendiricen o önemli:))

özellik olarak diğer uydu alıcılardan bir eksiği yok. uydudan güncelleme, kanal geçişinin hızlı olması, usb ye kayıt yapabilmesi önemli, ben zamanında seoul ün başka bir modelini 250 liraya almıştım ve memnunum.

Bende bu modeli almayı düşünüyorum acaba kullanan arkadaş varmı ntv,ntvspor,trt deki maçların şifrelerini kendisi çözüyormu?

pirireis' Alıntı:
Bende bu modeli almayı düşünüyorum acaba kullanan arkadaş varmı ntv,ntvspor,trt deki maçların şifrelerini kendisi çözüyormu?

hocam eğer maçları izleyecem diyorsan bence dsmart veya digiturk alın. bunlar frekansları ve şifreleri otomatik ayarlıyor. bende başta goldmasterın bi modelini almıştım. sonra star şampiyonlar ligi maçlarına şifre koyunca gittim dsmartla değiştirdim.

pirireis' Alıntı:
arkadaşım bu markanın 60 tl lik modelide yazılım attığınız zaman bu şifrelerin hepsini çözer...

bilişim teknolojileri konusunda meraklı olan arkadaşların mutlaka sahip olması gereken cihaz dreambox..
alın geceleri uykusuz kalın.. yazılımla yapamayacağınız şey yok..

Geri