Uygulama Sınavı İçin Görüşlerinizi Alabilir miyim

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BT sınıfnda birkaç tane bilgisayar var derslere sınıfta devam ediyorum bu yüzden. Hem ufakta olsa bir uygulama olsun hem de zayıf notlar düzelsin diye basit bir uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum. Bunun için basamak etkinliklerinde yer alan bitkileri sınıflandıralım etkinliğini kullanmayı düşünüyorum.
Öğrencilerin çoğunun zayıf olduğunu, bt sınıfını kullanamadığımı düşünerek katkısı olabilecekler varsa sevinirim...

Sınav da bir kaç bilgisayarı dönüşümlü olarak kullandırmayı düşünüyorum. Bu yüzden 5-10 dk. arası bi zaman vermek iyi gibi. Toplamakta zor olacak belgeleri ağ yok bilgisayarlar arası...

Ekli dosyalar

• uyg.rar
    uyg.rar
    13.9 KB · Görüntüleme: 256
Hocam BT Sınıfı yok sayılır. Az sayıda iyi öğrenci var ama çoğu bunu yaparken de etrafına yardım isteyen gözlerle bakacaktır... Bunu mail olarak atmalarını isteyecektim aslında ama 1 aydır elektrik kesintileri yüzünden daha gelemedik oralara... Sınavda elektriğin olacağı da meçhul...

dosyaları ne olarak oluşturacaklar belirtmemişsiniz. Bence çok kolay sayılmaz, ilk notları düşükse eğer daha anlaşılır ve basit sormanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
mavisi' Alıntı:
dosyaları neyde oluşturacaklar belirtmemişsiniz. bence çok kolay sayılmaz, sizin öğrencilerinizin idrak etme güçleri nasıl bilmiyorum ama benim öğrenciler cin olanlar hariç çalışkan bile olsa algılayamıyor. İlk notları düşükse eğer daha anlaşılır ve basit sormanızı tavsiye ederim.

Hocam dosya oluşturmayacaklar ben dosyaları D'ye atacam oradan kopyalayıp taşıyacaklar sadece. Eski basamak içeriklerinde bir etkinlik vardı, içerik o. Sadece dosya ve klasörle çalışmış ve kaydetme işlemi yapmış olacaklar. Sınıflar dengesiz ancak genelde notlar düşük. Teşekkürler yorumunuz için... Dosyaları da ekleyeyim görmek isterseniz.

Ekli dosyalar

Bende uyugulama sınavı yapıyorum ne kadar kolay sorsamda sınıfta başarılı öğrenci sayısı düşük
Ülkenin en doğusunda görev yapıyorum , bilgisayarlar 2005'den kalma. yinede az da olsa bir şeyler kapanlar oldu.
Ben uygulama soruları güzel , bunu yapan dersi iyi dinlemiştir demek.

Yapacağınız uygulama sınavının benzerini etkinlik olarak bir hafta önce yaptırırsanız size en iyi fikri o verir.

Son düzenleme:
ben testi uygun buluyorum ... uygulama da olabilir tabi ...genelde yaptığım etkinlikleri yapıyorlar ama durumu zayıf olanlar uygulamada başarısız olabilir

Geri