Uygulama sınavını bir karara bağlasak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote2002
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Lisese de bilgi ve iletişim teknolojisi dersinde sınav şeklini nasıl belirlediniz. Geçen yıllarda 2 yazılı yazıyordum zümreye bu yıl 1 yazılı ve 1 uygulama sınavı yazmayı düşünüyorum... Bu uygulama sınavını il milli eğitime sordum şube müdürleri bile net cevap veremediler. Nasıl bir yönetmeliğimiz var.

Yönetmelik maddesi: "f) Uygulamalı nitelikteki derslerin sınavları, her dönemde iki defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. Sınavların şekli, sayısı ve uygulamalı sınavların süresiyle hangi derslerde uygulamalı sınav yapılacağı zümre öğretmenler kurulunda belirlenir, okul müdürünün onayına bağlı olarak uygulanır."

Hocam bence çok fazla ayrıntılara takılma.. 4 sene anadolu lisesinde çalışmış birisi olarak söylüyorum.. Sadece 1. sınavı yazılı yapar geri kalan tüm sınavları uygulamalı yapardım..

I. Dönem 2 Yazılı
II.Dönem 1 Yazılı 1 Uygulama yapıyorum bunu da zümrede belirtiyorum.
Sene sonunda yazılı kağıtlarını teslim ederken uygulamaları CD çekip CD üzerine de ne olduğunu yazıp yazılı topları ile teslim ediyorum.

Kulis' Alıntı:
Hocam bence çok fazla ayrıntılara takılma.. 4 sene anadolu lisesinde çalışmış birisi olarak söylüyorum.. Sadece 1. sınavı yazılı yapar geri kalan tüm sınavları uygulamalı yapardım..
Aynen ben de böyle yapıyorum.

Geri