Uygulama Sınavlarını Saklamayı Nasıl Yapıyorsunuz?

Kodla Büyü

Kayra_Bilal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Web-grafik-veri uygulama sınavlarını tek tek ayrı Cd'lere çekip saklamak ve idareye öyle teslim etmelimiyiz.Sizler nasıl yapıyorsunuz.?
:|

Ben bu sene 11'lerdeki tüm sınavları uygulama olarak yaptım. Sene sonunda da idare yazılı kağıtları teslim ederken ayrıca bir cd teslim edeceğim. İçinde açıklamalar da bulunacak elbette...

Her sınıf için bir klasör açıyorum.
O klasörün altındada her öğrencinin adsoyad ve nosundan oluşan bir klasör açıyorum.
Öğrenci Sınav Dosyalarını oraya kaydediyorum.

Dönem Sonunda bir dvd ye çekiyorum. Dvd nin üstüne 2011-2012 Dönem 2 2.Uygulama Sınav Şeklinde Not düşüyorum.

Sınav kağıtları teslim tutanağınada not düşüyorum.
Sınav kağıtları ile birlikte aynı poşet içerisinde teslim ediyorum.

Yazılı Kağıtlarını vermelimiyiz.Soruları filan gerçi uygulama da sorular da sanaldan ama nasıl olur?

ben müfettiş gelirse bilgisayar çöktü uygulamalar gitti demeyi düşünüyorum :) şaka bir yana hepsini bir cd ye yazıyorum

Dönem için yaptığım tüm uygulama sınavlarını, öğrenci cevaplarını falan hepsini sene sonunda tek dvd ile veriyorum.

Her öğrencinin uygulamasını isim ve numaralı klasöre at.
Hepsini 1 CD ye çek.
Değerlendirme formlarının yanında idareye sene sonunda teslim et.

Ben idareye Uygulama sorularının ve değerlendirme formunun bulunduğu evrakları teslim ediyorum. Çocukların yaptıkları çalışmaları vermiyorum. Vermek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum açıkçası.
Ne yani şimdi mobilya bölümü öğretmeni olsam, çocuğa uygulama sınavı olarak masa yaptırsam, masayı da mı zarfa koyup vereceğim? Ya da yiyecek içecek bölümü öğrencisine uygulama olarak çiğ köfte yaptırsak, bir tabağını da zarfa mı koyacağız?
Eğer bir müfettiş sorarsa böyle cevap veririm, olur biter.

Ben de öğrenci cevaplarını ve soru ile cevap anahtarını cd ye atıyorum. Tüm dersleri bu şekilde derledikten sonra cd ye yazıyorum.Ayrıca uygulama sınavlarını hazırladığım kriterlere göre kağıtta değerlendiriyorum bunları da sınav evraklarının içine koyuyorum daha ne verecez yeter de artar bence :D

Geri