Uygulama+yazili sinav

Kodla Büyü

parrs

Aktif Üye
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan senaryolardaki kazanımlara göre, bazı konular yazılı sınavla, bazıları ise uygulamalı sınavla değerlendirilmeye daha uygun. Örneğin:

• BT.6.3.3.4. Sesli ve görüntülü iletişim araçlarını listeler kazanımı, yazılı sınavla ölçülebilir nitelikte,
  • BT.6.4.1.5. Amaca uygun grafik türlerini kullanarak veriyi görselleştirir kazanımı ise uygulamalı sınavla değerlendirilebilir nitelikte.

Bu iki kazanım aynı senaryoda yer aliyor. Senaryolarin hepsinde durum bu sekilde. Bu nedenle seçilen senaryodaki kazanımların bir kısmı için yazılı, bir kısmı için uygulamalı sınav yapılabilir mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

hocam bazı arkadaşlar uygulama sınavı yapıyor. Bildiğim kadarıyla uygulama sınavı kazanımlarıyla senaryoların aynı olması gerekmiyor.

hocam bazı arkadaşlar uygulama sınavı yapıyor. Bildiğim kadarıyla uygulama sınavı kazanımlarıyla senaryoların aynı olması gerekmiyor.
Uygulama sınavı yapıldığında ortak sınav yapma zorunluluğumuz ortadan kalkıyor ancak bu durumda soru senaryoları dışına çıkabileceğimizi bulamadım. Bununla ilgili bilgiye nerede rastladınız hocam?

Uygulama sınavı yapıldığında ortak sınav yapma zorunluluğumuz ortadan kalkıyor ancak bu durumda soru senaryoları dışına çıkabileceğimizi bulamadım. Bununla ilgili bilgiye nerede rastladınız hocam?
hocam yapan arkadaşların dediklerini yazdım. Zaten yoksa senaryolara göre uygulama sınavı yapmak mümkün olmaz.

Geri