Uygulamalı Dersler için Günlük Plan Zorunlu mu. ?

Kodla Büyü

devcodeblog

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar;

Müdür Bey benden günlük plan istedi ama uygulamalı olan derslerde günlük plan oluşturmanın ve uygulamanın zor olduğundan bahsettim. Örneğin Web tasarım dersi. Günlük plan zorunlu mu bu gün itibariyle. Zorunlu ise uygulamalı derslerde nasıl bir yol izliyorsunuz. ? Paylaşımda bulunursanız sevinirim.

Sayın hocam, açıkçası bizde günlük plan isteyen yok ancak açıkçası uygulamalı ya da değil, bütün derslerde günlük plan yapmak faydalı olacaktır. O hafta ne yapacağını hafta başından planlamanın dersi verimli kılacağını düşünüyorum.
Günlük planlarda normalde bir form yok. Bu nedenle dersin adı, tarih vs. gibi bilgiler ve o hafta derslerde neler yaptıracağınıza dair kısa bilgiler yazmanız bir günlük plan için uygun olacaktır.
Ancak tembellikten ne yazık ki yapmıyoruz orası da ayrı. Müdürünüz istiyorsa yapmanız gerekiyor. Günlük plan bilakis uygulamalı derslerde daha uygulanabilir diye düşünüyorum.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, açıkçası bizde günlük plan isteyen yok ancak açıkçası uygulamalı ya da değil, bütün derslerde günlük plan yapmak faydalı olacaktır. O hafta ne yapacağını hafta başından planlamanın dersi verimli kılacağını düşünüyorum.
Günlük planlarda normalde bir form yok. Bu nedenle dersin adı, tarih vs. gibi bilgiler ve o hafta derslerde neler yaptıracağınıza dair kısa bilgiler yazmanız bir günlük plan için uygun olacaktır.
Ancak tembellikten ne yazık ki yapmıyoruz orası da ayrı. Müdürünüz istiyorsa yapmanız gerekiyor. Günlük plan bilakis uygulamalı derslerde daha uygulanabilir diye düşünüyorum.

40' ar dakikalık bir ders saati üzerinden günlük 8 saatimi ders ders planlasam mı ya da o günün 8 saatini bir seferde mi planlasam daha uygun olur.2. si şu anda da derslerde yağılan uygulamaya benziyor. Ne dersiniz. ? :|

Her bir ders için ayrı günlük plan yapmanız ve her dersi için o hafta ne işleyecekseniz onu belirtmeniz uygun olacaktır.

Geri