Uygulamalı sınavlar için sınav analizi yapıyor musunuz?
Ben teşekkür ederim değerli hocam. Programı o kadar çok indirip kullanan oldu ki sayın hocam, sadece benim bildiğim 6000 indirme var. Anlaşılması, kullanılması zor olur düşüncesi ile kullanımı ile alakalı video hazırladım, zorlananlar için uzak masaüstü ile yardımda bulunuyorum, ama kullananlar tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorlar. Vakit buldukça programı geliştirmeye çalışıyorum şuanda aklımda program aracılığı ile davranış notlarının da girilebilmesi var ancak sınıfımız olmadığı için e okuldan davranış notu giriş sayfasına erişimim yok, sınıfı olan gönüllü bir arkadaş o sayfaya gelip davranış notları girilmeye hazır vaziyetteyken sayfayı .mht formatında gönderebilirse çok makbule geçecek. Bahsettiğiniz yöntemde çok iyi fikir aslında üzerinde vakit harcamak gerekli, fikirleriniz benim için değerli...sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hüseyin Bey Teşekkürler emeğiniz için.
Bizim çok işimize yarar bu uygulama. Ancak bilgisayar bilgisi az olan öğretmenler listelerin oluşturulması güncelleme işlerini zor yaparlar. E-okul dan listeleri aldıktan sonra bir makro ile listelerin tek tıkla hazırlanması üzerine çalışmak gerekir. Bu da yapılabilirse herşey çok güzel olur
Hocam bir de eğer sakıncası yoksa notların e-okula aktarılması ile ilgili işlemlerin kodlarını ve yöntemlerini paylaşırsanız faydalanmak isterim.
Teşekkürler.karinca_52' Alıntı:güzel hazırlamışsınız
Kızmaya hakkım yok hocam. Tabiki kararırınıza saygılıyımHAB' Alıntı:Ben teşekkür ederim değerli hocam. Programı o kadar çok indirip kullanan oldu ki sayın hocam, sadece benim bildiğim 6000 indirme var. Anlaşılması, kullanılması zor olur düşüncesi ile kullanımı ile alakalı video hazırladım, zorlananlar için uzak masaüstü ile yardımda bulunuyorum, ama kullananlar tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorlar. Vakit buldukça programı geliştirmeye çalışıyorum şuanda aklımda program aracılığı ile davranış notlarının da girilebilmesi var ancak sınıfımız olmadığı için e okuldan davranış notu giriş sayfasına erişimim yok, sınıfı olan gönüllü bir arkadaş o sayfaya gelip davranış notları girilmeye hazır vaziyetteyken sayfayı .mht formatında gönderebilirse çok makbule geçecek. Bahsettiğiniz yöntemde çok iyi fikir aslında üzerinde vakit harcamak gerekli, fikirleriniz benim için değerli...sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hüseyin Bey Teşekkürler emeğiniz için.
Bizim çok işimize yarar bu uygulama. Ancak bilgisayar bilgisi az olan öğretmenler listelerin oluşturulması güncelleme işlerini zor yaparlar. E-okul dan listeleri aldıktan sonra bir makro ile listelerin tek tıkla hazırlanması üzerine çalışmak gerekir. Bu da yapılabilirse herşey çok güzel olur
Hocam bir de eğer sakıncası yoksa notların e-okula aktarılması ile ilgili işlemlerin kodlarını ve yöntemlerini paylaşırsanız faydalanmak isterim.
Sayın hocam kodları paylaşmasam kızmazsınız umarım, bu işlemi yapmak çok vaktimi aldı ama nasıl yapılacağının yolunu şöyle aktarayım;
E okul sayfasındaki notların giriş yapıldığı tabloların isimlerini öğrenip (bu yüzden e okulun .mht formatını istedim) bu tablolara verileri exceli kullanarak aktarma işlemi yapıyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Teşekkürler.
Anlayışınız için teşekkürler hocam.sibilim_ogretmeni' Alıntı:Kızmaya hakkım yok hocam. Tabiki kararırınıza saygılıyımHAB' Alıntı:Ben teşekkür ederim değerli hocam. Programı o kadar çok indirip kullanan oldu ki sayın hocam, sadece benim bildiğim 6000 indirme var. Anlaşılması, kullanılması zor olur düşüncesi ile kullanımı ile alakalı video hazırladım, zorlananlar için uzak masaüstü ile yardımda bulunuyorum, ama kullananlar tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorlar. Vakit buldukça programı geliştirmeye çalışıyorum şuanda aklımda program aracılığı ile davranış notlarının da girilebilmesi var ancak sınıfımız olmadığı için e okuldan davranış notu giriş sayfasına erişimim yok, sınıfı olan gönüllü bir arkadaş o sayfaya gelip davranış notları girilmeye hazır vaziyetteyken sayfayı .mht formatında gönderebilirse çok makbule geçecek. Bahsettiğiniz yöntemde çok iyi fikir aslında üzerinde vakit harcamak gerekli, fikirleriniz benim için değerli...sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hüseyin Bey Teşekkürler emeğiniz için.
Sayın hocam kodları paylaşmasam kızmazsınız umarım, bu işlemi yapmak çok vaktimi aldı ama nasıl yapılacağının yolunu şöyle aktarayım;
E okul sayfasındaki notların giriş yapıldığı tabloların isimlerini öğrenip (bu yüzden e okulun .mht formatını istedim) bu tablolara verileri exceli kullanarak aktarma işlemi yapıyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Teşekkürler.