Uygulamalı Sınav Yapamazmıyız?

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar, bugün bir veliyle bu konuda nerdeyse tartıştım, yönetmeliğe göre bizim dersimizde uygulamalı sınav yapamazmışız. yönetmelikte uygulamalı sınav yapan dersler arasında bizim dersimizi de göremedim, bu konuda net bilgisi olan var mı?

hocam ılgılı yonetmelık nedır kı ben boyle bı yonetmelık bılmıyorum ama okulumda uygulama sınav yapıyorum sız olceklerınızı belırleyın aynı performans olcegı gıbı uygulama sınav yaparsınız kı bızım dersımız zaten uygulamaya donuk bır ders kı

bencede öyle hocam, aynen de öyle yaptım zaten. ölçeklerimde sıkıntı yok ama yönetmelikte "Resim-İş, Müzik, Beden Eğitimi dersleri ile uygulamalı nitelikteki İş Eğitimi ve seçmeli derslerin sınav sayıları, her yarıyılda üçten az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. " böyle bir madde var. bu bize sıkıntı çıkarmaz mı?

zümre kararınız falan varmıydı hocam biz il zümresinde 2. sınavın uygulama olacağı yönünde karar almıştık. işin yönetmelik kısmını bende bilmiyorum.

zümre kararımız var hocam evet, okul içindeki zümrede 2. sınavları uygulamalı yapacaz diye karar almıştık. o yeterli olur mu!

Geri