uygun fiyatta usb önerim..

Kodla Büyü

si_hi_ya

Üye
arkadaşlar 5 nisan da a101 de flash bellek 16 gb 18.95 TL
ihtiyacı olanlar için gayet iyi fiyatı :)

Ekli dosyalar

• usb.JPG
    usb.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 938
klasik olacak ama kingstondan vazgeçmeyin derim ben,o markanın kolay arızalndığına bikaç kez şahit olmuş birisi olarak

usb ve çay makinesi

bende dün gördüm birde çay makinesi güzel piyasada 80 lira filan ikisinide almaya niyetim var ama bakalım sabah ola hayır ola

hi-level taşınabilir hdd kullanan biri olarak hi-level den çok memnunum kolay bozulacağını sanmam ayrıca hdd'm çok hızlı...

HI-LEVEL 8 GB kullanıyorum. maalesef 1.92 gb görüyor. diğer kısmını windows un disk yönetiminden görüyorum ama ne yeni birim oluşturabiliyorum ne de silebiliyorum. başka disk yönetim programlarını henüz denemedim. ayrıca diğer flash disklerle kıyasladım, bariz bir hız farkı var daha yavaş çalışıyor.

ucuz etin yahnisi misali kampanyadan hiç bir ürün almama taraftarıyım.

İlla illa bir çapanoğlu çıktı bugüne kadar yaptığım tüm indirimli, dampingli, kampanyalı ürünlerde :shock:

Bu ürünü birkaç aydır kullanıyorum.Hızı fena sayılmaz ancak kopyalama işlemi yaparken özellikler çok parçalı dosyaları kopyalarken bazen devre dışı kalıyor onun dışında memnunum..

hi levelin ramlerini kulanıyorum ve çok memnunum
daha önce bir çok usb bellek kullandım kingston toshiba sandisk ve şu anda 16 gb hp kullanıyorum.
performans olarak sıralarsam kendi kullanımım için söylüyorum
sandisk>hp>kingston>toshi
ama a101 deki fiyat çok uygun hepsiburda da 30 tl aynı ürün

Aman ha arkadaşlar ciddi anlamda yavaş olduğunu duydum benden söylemesi..

8 gb olanını aldım pişman oldum 3. takışımdan sonra hata verdi kaç defa uğraştım biçimlendirme istedi yapmadı. en sonunda başka bilgisyarda çalıştı sonrada ben kaybettim:)

hp kullanıcısıyım tavsiye ederim ben de hp yi transfer hızı 4MB/s Ağırlıgı 6.2 gr ve boyutları 3.46 x 1.22 x 0.45 inch

HP%20USB%20Pen%20Drive%20V210W%2016%20GB-500x500.jpg

dheos' Alıntı:
8 gb olanını aldım pişman oldum 3. takışımdan sonra hata verdi kaç defa uğraştım biçimlendirme istedi yapmadı. en sonunda başka bilgisyarda çalıştı sonrada ben kaybettim:)
Ben de a101'den 8 gb aldım, birkaç hafta kullandım, bozuldu, neyse ki atmamışım, 2 gün sonra tekrar çalışmaya başladı.

Kesinlikle yanılıpta bu flash belleği almayın.Beş para etmez.Kopyalaması berbat pc'nin bu cihazı bazen sorunlu olabılıyor.Parasını çöpe atmak istemeyen almasın derim...... :-1:

si_hi_ya' Alıntı:
arkadaşlar 5 nisan da a101 de flash bellek 16 gb 18.95 TL
ihtiyacı olanlar için gayet iyi fiyatı :)

Saat 9,05 gittim. Kalmamıştı. Öğrenciler almış. Yaw bu öğrenciler derse girmiom mu :D

Geri