Trafik sigortası fiyatları çok fazla artmış durumda.Uygun sigorta teklifi sunan bir yer var mı bildiğiniz.?Ayrıca IMM yardımı olmayan trafik sigortası almak mantıklı mı sizce ?
enpara ve qnbfinans kredikartları ile vergi/saglık/mtv/pasaport harcı-defter bedeli/sigorta türlerine sonradan 6 taksit yapıyor. hatta gokart var qnb nin taksitli çekimlere +6 taksit uyguluyorAralık ayında Unico sigortadan 4931 TL'ye yaptırdım ancak bu fiyata sigortacı bile şaşırdı. Normalde çok yüksek çıkması gerekiyordu dedi ve hemen buradan yaptırdım.
Sigortada şirketler taksit olayını kaldırmış. Enpara sigorta ve kaskoda taksit uyguluyor. Çekim yaptıktan sonra siz kendiniz 6 taksite kadar bölebiliyorsunuz. Ben kaskoda yaptırdığım için taksit işini kaskodan yaptım.
ülkede araba bağımlılığı sigara bağımlıllığıyla paralel gidince böyle oluyor.bunlar iyi günlerimizsigorta artık resmi soyguna döndü. kasko daha ucuz neredeyse. arabaya binmek lüks artık.
Bende katılıyorum milletin ne doymaz araba iştahı varmış.. Ala ala doymadılar. PES. birde %80 ötv + %20 KDV var ona rağmen son 3 senedir araç satışları rekor kırıyor.ülkede araba bağımlılığı sigara bağımlıllığıyla paralel gidince böyle oluyor.bunlar iyi günlerimiz
Hocam benim poliçemin bitmesine 1 gün kaldığı için davet koduyla poliçe satın alamıyorum.Benim poliçem ayın 4 ünde bitiyor.5 inde yaptırsam bile zamlı mı satın alıyorum.4 ünde mi yenilemem lazımSigortam netten yaptırdım. En uygun zurich sigorta en uygunu davet kodunu gönderebilir?
REF_384P447P
Ayrıca ben en son siğortam netten yapmıştım sigortayı.son 3 ay içinde aktif poliçesi olmayan diyor.Hocam benim poliçemin bitmesine 1 gün kaldığı için davet koduyla poliçe satın alamıyorum.Benim poliçem ayın 4 ünde bitiyor.5 inde yaptırsam bile zamlı mı satın alıyorum.4 ünde mi yenilemem lazım