Uygun Trafik sigortası tavsiye

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Trafik sigortası fiyatları çok fazla artmış durumda.Uygun sigorta teklifi sunan bir yer var mı bildiğiniz.?Ayrıca IMM yardımı olmayan trafik sigortası almak mantıklı mı sizce ?

sbmden tüm teklifleri alın.

ardından en düşük teklifi verenleri teker teker deneyin
eylül ayında hepiyi'den 5400'e yaptırmıştım.

İlk yıl sigortacıdan yaptırdım. Sonra sistem gelişti baktım internetten yapmak daha kolay daha hesaplı. Hep internetten kendim yaptırdım sigortayı.

Sigortacı fiyatlarıyla sbm fiyatları bire bir aynı artık. Sigortacı tanıdık olduğu için ordan devam ediyorum üç beş kuruş sebeplensin diye. Yalnız geçen hafta yaptırdım bende taksit olayı kalkmış neredeyse. Bendeki hiçbir karta bölmedi

Artık fiyatlar günlük fark ediyor sanırım, dün 10061 TL çıkan bugün 10634 TL çıktı. Taksit olmaması ise ayrı can sıkıcı bir olay...

30 aralıkta sbm 6.700 sompo, platformlar ve acenteler aynı gün 7300 TL sompo dediler. Sbm hala 6700 ama acente ve platformlar Bugün 7700 TL diyorlar. sbm ile aynı fiyatı veren yok. Kasko yaptırana sigorta zorunluluğu olmaması lazım. Soygun resmen.

Aralık ayında Unico sigortadan 4931 TL'ye yaptırdım ancak bu fiyata sigortacı bile şaşırdı. Normalde çok yüksek çıkması gerekiyordu dedi ve hemen buradan yaptırdım.

Sigortada şirketler taksit olayını kaldırmış. Enpara sigorta ve kaskoda taksit uyguluyor. Çekim yaptıktan sonra siz kendiniz 6 taksite kadar bölebiliyorsunuz. Ben kaskoda yaptırdığım için taksit işini kaskodan yaptım.

Hocam ben de internetten araştırır en ucuzunu yaptırırdım önceden, ta ki bir arkadaşım sigorta ofisi açana kadar. İşin pisliğini öğrenince kesinlikle güvenilir ve yetkili acente olan(şube olmayacak) bir sigorta ofisinden yaptırmanızı tavsiye ederim.

Araç kaskosu ucuza diye yaptırırsın yetkili servisle anlaşması olmaz, yetkili servise götüremezsin, sanayide sürünürsün.
Evi sigortalatırsın ucuz olan şirket muafiyetleri yüksek tutar, örnek veriyorum camın kırılır maksimum 2000 tl alırsın, üzerini cebinden ödemek zorunda kalırsın.
Araç sigortası yaptırırsın muafiyeti yüksek tutar, arkada sana tamamlayıcı sigorta keser(komisyonu yüksek) kaza anında bir sürü sorunla karşılaşırsın.
İnternetten yaptırırsan muhatap bulamazsın.
Bankadan yaptırırsan kesinlikle muhatap bulamazsın.

Yani işin ayak oyunu çok fazla, güvendiğiniz, her an ulaşabileceğiniz bir sigorta ofisinde yaptırmanızı tavsiye ederim.

Sormak istediğiniz bişey olursa bana sorabilirsiniz.

Aralık ayında Unico sigortadan 4931 TL'ye yaptırdım ancak bu fiyata sigortacı bile şaşırdı. Normalde çok yüksek çıkması gerekiyordu dedi ve hemen buradan yaptırdım.

Sigortada şirketler taksit olayını kaldırmış. Enpara sigorta ve kaskoda taksit uyguluyor. Çekim yaptıktan sonra siz kendiniz 6 taksite kadar bölebiliyorsunuz. Ben kaskoda yaptırdığım için taksit işini kaskodan yaptım.
enpara ve qnbfinans kredikartları ile vergi/saglık/mtv/pasaport harcı-defter bedeli/sigorta türlerine sonradan 6 taksit yapıyor. hatta gokart var qnb nin taksitli çekimlere +6 taksit uyguluyor

ülkede araba bağımlılığı sigara bağımlıllığıyla paralel gidince böyle oluyor.bunlar iyi günlerimiz
Bende katılıyorum milletin ne doymaz araba iştahı varmış.. Ala ala doymadılar. PES. birde %80 ötv + %20 KDV var ona rağmen son 3 senedir araç satışları rekor kırıyor.
benim de aklım almıyor. en kötü markanın bile aracını en az 3-4 sene kullanmak gerekiyor diye düşünüyorum.

devlette bu işthalı milleti bulunca yakalayınca her yerden mıncıklıyor affedersiniz.

bu arada trafik sigortasında sadece fiyata değil ;özellikle KASKOSU olmayan arkadaşlar mutlaka TEMİNATLARA Da odaklansın. gidip 3- 5 milyonluk bir araçla kazaya karışırsanız Allah korusn ama trafik sigorta teminatı ancak far + tamponu karşılar.

Geri