uzaktan eğitim bitiş tarihi 31/12/2013 olmuş..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alemdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alemdar

Site Gezgini
benim gibi son güne bırakıp ta bitiremeyen arkadaşları için duyurulur bitiş tar: 31/12/2013

kimin tamamlaması gereken bir eğitim? nasıl bir eğitim ki bu?.yazı falan da gelmedi

benim de haberim yoktu şimdi baktım 31.12.2013 yazıyo..kimse yapmayınca uzatıyolar demek ki tarihleri :)

1. Bununla ilgili yazı yok. Siteden yapılan duyuru bağlayıcı değildir.

2. Uzaktan eğitim sistemi komple rezil bir şekilde yapılmış. Defalarca başa sar tekrar bas. Video tıkansın onu bekle. Dikey kaydırma çubuğu zaten koymamışlar. Baktım cevaplarda iken tıklamıyor hiç. En sonunda tıklatma yapmadığına ve sistemin eksik-aksak çalıştığına dair tutanak tuttum. Sorarlarsa tutanağı veririz. Kendi suçları. Yapan kişi javada yapmak için uğraşmış. Eline yüzüne bulaştırmış. Java her baba yiğidin harcı değil. Oradaki programcının(!) egosunu tatmin etme çalışmalarının ceremesini de bize çektirmesinler. Kursiyernet üzerinden olsaydı eğitim çok güzel olurdu.

dostlarım bunu hemen bitirmek için çalışıyorum fakat ne kadarda javayıda yuklesem farklı tarayıcılarda kullansam bi türlü derslere giremiyorum bi fikri olan ?

g.cetin.66' Alıntı:
dostlarım bunu hemen bitirmek için çalışıyorum fakat ne kadarda javayıda yuklesem farklı tarayıcılarda kullansam bi türlü derslere giremiyorum bi fikri olan ?

Hocam ie9'da uyumluluk modunda deneyin bir de.

hocam birçok okula yazı gönderildi.bizim okula da geçen haftalarda tamamlayın diye yazı geldi.ilk başladığında da (geçen sene) yazı gelmişti...

g.cetin.66' Alıntı:
hocam safariyi deneyebilirsiniz..

BBNET
Geri