uzaktan eğitim olmaz olası

Kodla Büyü

gkhnhll

Site Gezgini
arkadaşlar bizim mudur yardımcısı ve sıınıf öğretmenleri bi uzaktan eğitim tutturmuşlar uzktanegitim.meb.gov.tr giriyorlar fakat java sanal makinesi gerekli diyor bir çozum istiyorum çok sıkıştırdılar

uzaktan eğitim sayfasına girdikten sonra duyurular kısmından java yı indirebilirsiniz. yine çalışmıyorsa java açıldıktan sonra güncellemesi yapın hocam.

hocam bi hata diyor bi görüntülenemiyor diyor java yüklerim de bu java sanal makinesi ne oluyor onu anlamadım

bu uzaktan eğitim zımbırtısı herkese zorunlumu? bizim okulda daha böyle bir çalışma yok. sadece adey formları dolduruldu ama uzaktan eğitim yapılsın diye bir durum olmadı. Başlamak zorundamıyız hocam?

Harika, kurun dedikleri dosya meb bağlantısıyla kurulmuyor muymuş yani, dalga mı geçiyorlar napıyorlar belli değil.

hocam java yı meb den değilde sun'ın sitesinden indirip kur.Adobe flash player'ında güncellenmesi gerekiyor.Birde firefox 7'de çalış hocam İe8 hata veriyor aldığın dersi almamış gibi gösteriyor.

gules84' Alıntı:
hocam java yı meb den değilde sun'ın sitesinden indirip kur.Adobe flash player'ında güncellenmesi gerekiyor.Birde firefox 7'de çalış hocam İe8 hata veriyor aldığın dersi almamış gibi gösteriyor.

Hocam bende de aynı sorun var, bitirdiğim dersi "tamamlanmadı" gösteriyor. Hem IE8 hem de Firefox 7.0 da denedim. Sorun nedir acaba?

Bölüm sonu testleri bittiğinde açılmış olan pencerenin kendi kendine kapanmasını bekleyin, sonra anasayfaya dönün. Sınavda ise, bitirdikten sonra bir süre sayfayı açık bırakıp sonra ana sayfaya dönün.

Geri