Uzman Öğretmen Olmak İçin...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Şimdi yüksek lisansı bitirsek bile uzman öğretmen olamayacakmıyız? şuan tez aşamasındayımda.

10yıllık öğretmenler uzman sayılmalı bence..tam ülkemze yakışır bir durum..1 kere sınav açılır daha ömür boyu açılmaz .şaka gibi yaaa :puhaha: :puhaha:

zamanında sınav yaptılar tekrar kapattılar..açılsada ayda 120 130 tl fazladan gelirimiz olsa :sleep:

Ben de yüksek lisansı bitirip dava açtım, 1 ay oldu ama muhtemelen olumsuz sonuçlanacak gibi. Danıştayın son kararından sonra her şey alt üst oldu. Meb'in bu işi çözmesi bu kadar zor mu anlayamadım.

bende dava açalı 9 ay oldu, tüm ümidimi kaybettim. benimle aynı anda dava açan arkadaşım 3 ay sonra uzmanlık kadrosunu aldı. bu nasıl adalet anlamıyorum . bizimkiler kaldı :( meb de mantık aramak zaten başlı başına hata

memurlar nette bu haber patlama yapmalıydı ama kimse yorum yazmamış..sonuçta bu hak herkese verilmeli..yada sınav açılmalı..yorumlarımızı haber sitesine yazarsak ses getirebiliriz..en azından okunma sayısını 100bin yaparsak yine bir sonuç alınabilir belki

bilo' Alıntı:
memurlar nette bu haber patlama yapmalıydı ama kimse yorum yazmamış..sonuçta bu hak herkese verilmeli..yada sınav açılmalı..yorumlarımızı haber sitesine yazarsak ses getirebiliriz..en azından okunma sayısını 100bin yaparsak yine bir sonuç alınabilir belki
Haber patlama yapmalıydı ama zamanlaması biraz kötü oldu. Bayram tatiline geldiği için pek takip edilemedi. Pazartesi ve salı günleri de anasayfada kalırsa daha çok okunur.

Meb, öğretmenlerine yaptığı diğer adaletsizliklerde olduğu gibi bunu da uzattıkça uzatarak mağduriyeti artırıyor.
Sınavı her yıl yapabilirler ya da 7 yılını dolduranlara direk bu ünvanı verebilirlerdi. İkisini de yapmıyorlar. Sınav yapıldıktan sonra 7 yılını dolduranların suçu ne. Yine yüksek lisans ve doktora eğitimini de teşvik edilmiyor. Daha adil bir kariyer sistemi getirmeliler.

Yine 2005 sonrası göreve başlayana memurlara 1 derece verilmesi de yalan oldu. 2004 eylülde atananlar bundan yararlanabilirken 2005 Şubat ve sonrasında başlayanlar yararlanamadı . 4. dereceye düşüldüğünde maaşta epey fark oluyor.

karara göre sınava girmeden alınmış olan veya dava sürecinde bulunan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikler düşer.ortada
uzmanlık veya baş öğretmenlikte ödenen ilave eğitim tazminatları nolacak,
bu ünvanla yöneticiliklere başvuranlar ne olacak
çünkü karar mart 2013 ait
?
?
??????
sınav şart,sınav şart

vay halimize, biz mi geç kaldık? dava açmakta. Alan aldı şimdi bütün davalar kaybediliyor. Olan oldu 660 tl gitti ama Allah biliyor hakkımı helal etmiyorum. Bunun neresi adalet.

suckan10' Alıntı:
vay halimize, biz mi geç kaldık? dava açmakta. Alan aldı şimdi bütün davalar kaybediliyor. Olan oldu 660 tl gitti ama Allah biliyor hakkımı helal etmiyorum. Bunun neresi adalet.

Al benden de o kadar! Benimki de dava aşamasında muhtemelen 660 lira da ben ödeyeceğim.

Geri