Uzman arkadaşlar Ek ders hakkında bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Smart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Smart

Aktif Üye
Arkadaşlar konuyu uygun yer bulamadım burada soruyorum.Bir sorum olacak bir memur haftada en fazla kaç saat derse girer ve kaç saat ek ders alır(Bölüm şefi için soru)?Benim bildiğim 59 saatten fazla derse giremez. Birde 27 saat ek ders alan bir bölüm şefi akşamları hafta da 10 saat ve hafta sonları da 10 saat staj yada başka bir kurs verebilir mi? 34 saat gündüz ders + 10 saat bölüm şefligi + akşam 10 saat halk eğitim + hafta sonu staj bu şekilde olur mu?

Hocam bölüm şefi gündüz derslerinden ve şefliğinden dolayı toplam maksimum 27 saat ekders alabilir.
Bunun dışında açık lise varsa haftada 10 saatte gece dersi alır.
Tabi bide haftaiçi yada hafta sonu isterse kurs falanda açabilir. Bildiğim kadarıyla bu da 10 saat oluyo maksimum.

Herbiri ayrı değerlendiriliyo bu kalemlerin...

hocam bölüm şefleri maksimum 27 saat ek ders alırlar.açık liseden ise 10 saat . halk eğitimden de 10 saatti ama son uygulama ile 8 e düşmüş olabilir bu.

Smart' Alıntı:
Arkadaşlar konuyu uygun yer bulamadım burada soruyorum.Bir sorum olacak bir memur haftada en fazla kaç saat derse girer ve kaç saat ek ders alır(Bölüm şefi için soru)?Benim bildiğim 59 saatten fazla derse giremez. Birde 27 saat ek ders alan bir bölüm şefi akşamları hafta da 10 saat ve hafta sonları da 10 saat staj yada başka bir kurs verebilir mi? 34 saat gündüz ders + 10 saat bölüm şefligi + akşam 10 saat halk eğitim + hafta sonu staj bu şekilde olur mu?

Hocam sizin bölüm şefi uçmuş. adam yemiyo, içmiyo hatta s.......o (tuvalete gitmiyo) derse giriyo heralde. :puhaha: :puhaha:

Arkadaşların yaptığı açıklamalardaki gibi olmalı hocam, sınıf öğretmenliği ve eğitsel kol alamadığı için hafta içi 29 yerine 27 saat ekders alır, (10 saat bakım onarım bunun içinde olur) ekstradan da haftasonu veya akşam HEM kursu açabilir ama genelde açtırmazlar diye biliyorum, bir de haftasonları açık lise olabilir, o oluyor. YAni normal şartlarda 27+10(açık-lise)=37 ekders bölüm şefi için çok iyi bir şeydir. :lol:

bir atölye ve laboratuvar öğretmeni 20 saat maaş karşılığı girer
20 saat zorunlu ekders
4 saat isteğe bağlı
(bunlar örgün için geçerli)
bir şef ise
10 saat şeflik
14saatte normal ekders
ancak bu 14 saatin en az 10 saati fiilen ders ise planlamadan 3 saat alır toplam 27 saat
14 saat işletme ise 26 saatir.
mesleki açık öğetim lisesi dersleri en fazla 10 saat alır.

BBNET
Geri