bu maske nedir niye her toplumsal olayda var niye özellikle ünlüler bu maskeyi giyip duruyor niye biz bilmeden araştırmadan yapılanı taklit edip dururuz
uhaha:her_dem' Alıntı:sende üret hocam ünlüler seni takip etsin.
sen üret söz ben seni takip edip kullanacam.mert_aylan' Alıntı:açtım photoshopu simdi üreticem hocam ama isim de lazım
hem bi tartışma açalım dedik insanı niye tes köşe yapıyorsunuz daha 4. cevapta şimdi ne yazsak boş
katılıyorum hocamkafkas' Alıntı:Nacizane görüşüm
Sinema ve TV sektörünün gücü diyebiliriz. Filmi izleyipte etkilenmeyen insan yoktur herhalde. Sadece ülkemizde değil Dünya çapında kullanılan bir maske oldu.
Bu taklitçilikten ziyade en çok ilgi çeken, kitleleri sürükleyen projelerin etkisi.
Keşke bu projeler sadece Amerika'dan çıkmasa, Aslında bizim tarihimizde bunun gibi yüzlerce destan var ama ne beyazperdeye ne de TV ye aktarabildik.
Amerikalıların tarihi kızıldereli, ırak, vietnam, afganistan vsvs. katliamları ile dolu ama filmlerine baktığımızda %95 i propaganda ve ister istemez bilinçaltını çok iyi kullanıp sempati topluyorlar.
Ayrıca filmlerinde her zaman bayraklarını, kültürlerini, pederlerini, askerlerini vsvs. mükemmel işliyorlar.
Yiğidi öldür hakkını yeme diyeceğim ama Hollywood sektörü birçok ülkeden daha güçlü.
Selamlar