Valilik kararı bozulur mu?Önemli..

Kodla Büyü

dolpman

Site Gezgini
Arkadaşlar ben yeni atandım şubat ayında ve şu anda okulumuzda bir sınıf öğretmeni formatörlük kursuna gitmiş ve okuldada bilgisayar öğretmeni olmayınca kendisi geçen ocak ayında formatörlüğe başvurmuş ve olmuş ama şimdi okula bir bilgisayar öğretmeni geldi yani ben şimdi ne olacak onun devam etmesi yönetmenlikce uygun mu yoksa valilik kararı bozulur mu ben mi formatör öğretmen olurum??

arkadaşım bu dedigin olay başka illerde yapılmış... idare bir üst yazı ile senin geldiğini bildirsin ve bu şekilde onun formatörlüğünü iptal edip seni formatör yapsınlar...

brahif_06' Alıntı:
arkadaşım bu dedigin olay başka illerde yapılmış... idare bir üst yazı ile senin geldiğini bildirsin ve bu şekilde onun formatörlüğünü iptal edip seni formatör yapsınlar...

aynen hocamın dediği gibi oluyor bende şubatta geldim aynı durum bende de vardı sağolsun benim idare benim geldiğimi duyar duymaz ben gelmeden bu şekilde halletmiş olayı şu an formatör olarak ben devam ediyorum.

istenirse her şey 5 dk da halledilir benim 1 hafta içinde birkaç kez iptal edilip görevlendirmem tekrar yapılmıştı geçen sene..

hocam ben eş özründen ankaraya atandım son başvuru 13 ocaktı bense ankarada 24 ünde göreve başladım aynı gün dilekçe verdim başkası formatör olmasına rağmen onu yollayıp bana görevlendirmeyi verdiler

sonuç: şu an formatörüm

benim aklıma da şu geldi: yazın başkası yapsa formtörlüğü yıl içinde ben yapsam olur mu acaba??

zilal' Alıntı:
benim aklıma da şu geldi: yazın başkası yapsa formtörlüğü yıl içinde ben yapsam olur mu acaba??
Resmi olarak imkansız hocam. Aslında ekders için bunu yapacak adam çok ama resmi olarak 2 aylığına formatörlük devri gibi birşey imkansız.

Ancak;

İdareniz siz ordaymış gibi ekdersi yapar, sizde ekders parasını sizin yerinize arkadaşınıza verirseniz olur. Biraz riskli ama benzer şeyler yapan çok var. Mesela, izin ve raporlar için ekders kesmeyip, o ekders parasını kuruma veren(bir ilçenin RAM'ı) bir kurum biliyorum.

amip33' Alıntı:
zilal' Alıntı:
Resmi olarak imkansız hocam. Aslında ekders için bunu yapacak adam çok ama resmi olarak 2 aylığına formatörlük devri gibi birşey imkansız.

Ancak;

İdareniz siz ordaymış gibi ekdersi yapar, sizde ekders parasını sizin yerinize arkadaşınıza verirseniz olur. Biraz riskli ama benzer şeyler yapan çok var. Mesela, izin ve raporlar için ekders kesmeyip, o ekders parasını kuruma veren(bir ilçenin RAM'ı) bir kurum biliyorum.

o şekilde içim rahat etmez. sorun çıkabilir. burda valilik kararı bozuluyo deyince arkadaşlar o yüzden aklıma gelmişti.
neyse formatörlüğü sevmiyorum zaten :(

şuan formatörlük yapan arkadaşın görev süresinin bitmesini beklemek çok centilmence olur.
hem oda kendini ayarlar 6 ay bitiminde görevi siz devralırsınız.
hem şöyle bir göz gezdirin nedir ne değildir dışarıdan bakın olaylara ;)

Geri