kizilt07' Alıntı:ayrıca gelen görevlendirme yazısında
"bt rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yerine getirilecek olup ikili öğretim yapan okullarda okul idaresi ve BT rehber öğretmen her iki grubu da kapsayacak şekilde öğrenci ve öğretmenlerin okul saatlerinde BT rehberine ulaşıp danışabilmeleri için çalışma saatlerini birlikte ayarlayacaklar"
yazıyor. 30 saati geçmemek üzere falan yazmıyor bazı arkadaşlar öyle demişler de
achillus' Alıntı:kizilt07' Alıntı:Bana göre sormus olduğunuz soru geçen yıl süperlig şampiyonu kim oldu dan tek farkı sorulmuş olması
kizilt07' Alıntı:ayrıca gelen görevlendirme yazısında
"bt rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yerine getirilecek olup ikili öğretim yapan okullarda okul idaresi ve BT rehber öğretmen her iki grubu da kapsayacak şekilde öğrenci ve öğretmenlerin okul saatlerinde BT rehberine ulaşıp danışabilmeleri için çalışma saatlerini birlikte ayarlayacaklar"
yazıyor. 30 saati geçmemek üzere falan yazmıyor bazı arkadaşlar öyle demişler de
sonnome' Alıntı:arkadaşlar ama yazıda diyor ki ders çizelgesine bt rehberlik adı altında geçecek diyor. ders çizelgesinde de 30 saatten fazla veremiyorlar. yani 30 saate kadar okulda duracaksınız.
e_nes' Alıntı:hocam ben bugün ders programını müdür beye verdim.15 saat blşm var diğer boş alana bt rehberlik yazıp verdim.