seloman54' Alıntı:arkadaşlar van btr başvuruları ne oldu bilen var mı?
diaboluss' Alıntı:ilk dönem btr göreviniz varsa zaten liste halinde geliyor ve btr göreviniz devam ediyor. eğer öyle bir durumunuz yoksa ilk veya ikinci hafta yazı gelir(yeni başvuru ve iptaller için) kurumnet üzerinden takibini yapın. Hangi ilçede görev yapıyorsunuz hocam?
seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:ilk dönem btr göreviniz varsa zaten liste halinde geliyor ve btr göreviniz devam ediyor. eğer öyle bir durumunuz yoksa ilk veya ikinci hafta yazı gelir(yeni başvuru ve iptaller için) kurumnet üzerinden takibini yapın. Hangi ilçede görev yapıyorsunuz hocam?
İpekyolundayım hocam. Bugün okula bir yazı geldi dediğiniz gibi ilk dönem btr olanlar devam edecek vs yazıyordu. Ancak metnin sonunda başvuruların Üst yazı ile bilgi iletişim dairesine yarına kadr gönderilmesi gerekmektedir yazıyordu. Ben ilk dönem btr idim. Şimdi üst yazı ile tekrar başvuru yapmak mı gerekiyor yoksa bir şey yapmaya gerek yok mu ? Gelen yazı kafamı karıştırdı.
diaboluss' Alıntı:seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:ilk dönem btr göreviniz varsa zaten liste halinde geliyor ve btr göreviniz devam ediyor. eğer öyle bir durumunuz yoksa ilk veya ikinci hafta yazı gelir(yeni başvuru ve iptaller için) kurumnet üzerinden takibini yapın. Hangi ilçede görev yapıyorsunuz hocam?
İpekyolundayım hocam. Bugün okula bir yazı geldi dediğiniz gibi ilk dönem btr olanlar devam edecek vs yazıyordu. Ancak metnin sonunda başvuruların Üst yazı ile bilgi iletişim dairesine yarına kadr gönderilmesi gerekmektedir yazıyordu. Ben ilk dönem btr idim. Şimdi üst yazı ile tekrar başvuru yapmak mı gerekiyor yoksa bir şey yapmaya gerek yok mu ? Gelen yazı kafamı karıştırdı.
herhangi birşey yapmanıza gerek yok hocam. yeni başvuru veya iptal için dilekçe yazıp başvurmak gerekiyor yoksa ilk dönem btr olanlar vali onayına gitmiştir bile.
seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:ilk dönem btr göreviniz varsa zaten liste halinde geliyor ve btr göreviniz devam ediyor. eğer öyle bir durumunuz yoksa ilk veya ikinci hafta yazı gelir(yeni başvuru ve iptaller için) kurumnet üzerinden takibini yapın. Hangi ilçede görev yapıyorsunuz hocam?
herhangi birşey yapmanıza gerek yok hocam. yeni başvuru veya iptal için dilekçe yazıp başvurmak gerekiyor yoksa ilk dönem btr olanlar vali onayına gitmiştir bile.
Teşekkürler hocam
diaboluss' Alıntı:seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:seloman54' Alıntı:diaboluss' Alıntı:ilk dönem btr göreviniz varsa zaten liste halinde geliyor ve btr göreviniz devam ediyor. eğer öyle bir durumunuz yoksa ilk veya ikinci hafta yazı gelir(yeni başvuru ve iptaller için) kurumnet üzerinden takibini yapın. Hangi ilçede görev yapıyorsunuz hocam?
Teşekkürler hocam
Hocam kusura bakmayin yazamadim persembe gunu gorevlendirme icin edremit mem basvuru formu istedi sizde boyle bir durum car mi bilmiyorum ama sorabilirsiniz okul idaresine ki zaten bildirmek zorundalar size teblig edilmesi gerekli