Van'daki formatör öğretmenlerrr

Kodla Büyü

empatichuman

Site Gezgini
van merkez ve ilçelerdeki formatör öğretmenler.cumartesi günleri için bizlere ek ders verilmeyecek..bu haksızlık değil mi tüm branşlara ek ders var biz formatörlere ve rehberlikçilere cumartesi günü için ek ders yok.meb saçmalıklarından bıktım artıkkk

neyzen44' Alıntı:
görevlendirmenizde haftalık ne kadar alacağınızı bildiğinizi siz de biliyorsunuz değil mi?
Pazartesi-Cuma mesaisi için söyleyebilirsiniz hocam.
Bu özel bir durum. Fazladan çalışılan bir süre olduğu için farklı değerlendirmek gerek.
Bir de Van'daki Rehber öğretmenler acaba nasıl ücretlendiriliyor Cumartesi dersleri için? Ve tabii ki sınıf öğretmenleri .
Onların da alacağı haftalık ders ücreti sabittir.

ben gevaştayım hocam.burda herkes kafasına göre uygulama yapıyor.bazı okullarda formatörler okula normal gün gibi gidiyor ders olmasa da bazıları gitmiyor.ilçe milli eğitimdekiler de bi şey bilmiyorlar.merak ediyorum acaba o giden arkadaşlara ek dersi neye göre yatıracaklar.ya da onlar gidiyorsa biz neden gitmiyoruz.idarenin keyfi uygulamalarına maruz kalıyoruz....

bir de vanda sadece bir idareci gidiyormuş cumartesileri sanırım.bzm burda bütün idareciler okulda . ilçelere bi yazı göndermekten aciz il milli eğitim heralde.her ilçe kafasına göre uygulama yapıyor...

çok ilginç şeylerr gerçekten ben toplam 9 saat derse giriyorum ve cumartesi yeni programa göre 1 dersim var yani 1 ders mi ekders alacağım?

malesef öle hocam.benm de 6 saat dersim var haftada.müdür bu 6 saati tüm haftaya yaymıştı.güç bela ikna etmeyi başardım ve ders programını değiştirttim.2 güne topladı o kadar konuşmadan sonra....

Hocam bende Vanda formatör oalrak görev yapıyorum. Cumartesi günlerin dersinizi olduğu satte giideceksiniz ve kaç saat girdiyseniz o aydaki Cumartesi günlerinde hepsini ekders olarak alacaksınız. Rehber öğretmen alamıyor çünkü fiili olarak derse girme şartı var. Tayyar beyle görüşürseniz bu durumu size açıklayacaktır. 18 saat ekders Paartesi-Cuma günleri için geçerli olup Cumartesi yetiştirme prograı olarak uygulanmakta vebundna tüm öğretmenler girdiği ders kadar ekdersini almaktadırç

Metehan' Alıntı:
Hocam bende Vanda formatör oalrak görev yapıyorum. Cumartesi günlerin dersinizi olduğu satte giideceksiniz ve kaç saat girdiyseniz o aydaki Cumartesi günlerinde hepsini ekders olarak alacaksınız. Rehber öğretmen alamıyor çünkü fiili olarak derse girme şartı var. Tayyar beyle görüşürseniz bu durumu size açıklayacaktır. 18 saat ekders Paartesi-Cuma günleri için geçerli olup Cumartesi yetiştirme prograı olarak uygulanmakta vebundna tüm öğretmenler girdiği ders kadar ekdersini almaktadırç

aynen katılıyorum ve uyguluyorum :roll:

Ercişde görev yapıyorum...cumatesi günleri dersimizin olduğu günler ek ders alınacak ve ders yoksa okulada gidilmeyecek....ders programını ben yaptığım için programı kendime göre düzenledim....5 haftada 1 defa gidiyorum...ben cumartesileri gitmek istemiyordum zaaten...

bende vanda formatörüm ve bence bu yapılan haksızlık . gelen yazıda eger dersi varsa ders sayısı kadar ek ders yazılır diyo , dersi yoksa yine gelmek zorunda ama ek ders yazılmayacak ve bizdede bu sekılde uygulandı dersim olmadığı halde gittim ve her zamnkınden fazla mesaii yaptım tayyar hocayla bu konu hakkında görüşen varmı gerekçe neymiş? birde bizlere 15 tatil de çalıştığımız halde sadece 4+3 yazıldı girdiğimiz derslerin ek dersi de yatırılmadıı gerçekten bu konuda bayağı doluyum :)

bizim okula da önce rehber öğretmen cumartesi ek ders almayacak diye yazı geldi. Daha sonra alacaklar diye yazı geldi. belki bizde de değişiklik olur. benim müdürüm bana her cumartesi okulda olacaksın ama girdiğin ders kadar ek ders alacaksın dedi :?

Geri