Vatan Bilgisayar Ürün Arızası Hakkında

Kodla Büyü

devcodeblog

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar

Vatan bilgisayardan bir ekran kartı almıştım. Fakat arızalandı. Ürünün aynısı olmadığı için üründen farklı bir ürün tercih ettim. 150 tl'lik fark çıkartılar. Ben diyorum ki
neden kartın şu an ki fiyatı üzerinden işlem yapılmıyor. Fark neden 83 TL değil. Yada muadili olduğunu düşündüğüm bir ürünü neden fark ücreti vermeden alamıyorum. Bu doğru bir işlem mi. ? Hakkımız nedir. Cevap yazarsanız sevinirim.

Arızalanan Ürün :

O an alınan Ürün & Fiyat : Msi r9 280 384 Bit Ekran Kartı : 720 TL
Şimdiki Fiyat : Msi r9 280 384 Bit Ekran Kartı : 794TL

Sapphire R9 280X VAPOR-X : 877 TL

ben lg g pro cep telefonu almıştım teknosadan ama arızalanınca lg yetkili servisine elden bıraktım ve ürün kronik arızalı çıkınca piyasaya henüz çıkmış olan g3 telefonu ücret farkı olmadan direk vermişlerdi.
bildiğim ürünün aynısı yoksa onun özelliklerine en yakın ürünü fark olmadan vermeleri lazım

ugurkorkmaz' Alıntı:
Merhabalar

Vatan bilgisayardan bir ekran kartı almıştım. Fakat arızalandı. Ürünün aynısı olmadığı için üründen farklı bir ürün tercih ettim. 150 tl'lik fark çıkartılar. Ben diyorum ki
neden kartın şu an ki fiyatı üzerinden işlem yapılmıyor. Fark neden 83 TL değil. Yada muadili olduğunu düşündüğüm bir ürünü neden fark ücreti vermeden alamıyorum. Bu doğru bir işlem mi. ? Hakkımız nedir. Cevap yazarsanız sevinirim.

Arızalanan Ürün :

O an alınan Ürün & Fiyat : Msi r9 280 384 Bit Ekran Kartı : 720 TL
Şimdiki Fiyat : Msi r9 280 384 Bit Ekran Kartı : 794TL

Sapphire R9 280X VAPOR-X : 877 TL

fatura fiyatınız neyse o fiyat üzerinden işlem yapılır.. mantıklı olanı da budur zaten.. çünkü ürün fiyatları garanti süresi içinde genellikle değer kaybeder. Tüketiciyi korumak için fatura fiyatı üzerinden işlem yapılır.

Cevaplar için teşekkür ederim. Sikinti ürünün aynısını verememeleri. Sen ürünün aynısini veremiyorsan muadolini ver. Neden muadili vermek varken bir de fark istiyorsun. Kal di ki yeni alinacak kartinda o zaman ki fiyati ile islem yapilsin o zaman. Anlayamıyorum. Baska yorumlar ve tecrubeler varsa lutfen yazsin. Saygılar.

O zaman hediye çeki isteyin. indirimde ürün gorurseniz o zaman alın.

O zaman hediye çeki isteyin. indirimde ürün gorurseniz o zaman alın. Bu sekilde yapmak en dogrusu olacak sanirim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri