vatan notebooktan uzak durun

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Başlıkta ismi geçen mağazalarda eğer teknik servis yoksa sakına sakın alışveriş etmeyin arkadaşlar. Cumartesi günü pendik neomarine deki vatan notebooktan bir tane makine aldım. Eve getirdim daha açmaya fırsat olmadan misafirliğe gittik. Eve gece geldik şarja taktım falan filan.
Ertesi gün birde baktım bir tane ölü piksel var ekranda farkeder etmez kapattım makineyi kaptığım gibi vatan notebooka götürdüm. dedim böyle böyle 24 saat bile geçmedi ölü piksel var değiştirecem.
Ölü piksel aynı bölgede en az 3 tane olmadıktan sonra değiştiremiyorlarmış. e dedim o zaman sitenizde belirttiğiniz gibi kutu açıksa aksesuarlar tamsa kullanılmamışsa ürün iadesi alın.

İşi yokuşa sürecek ya yarım saat boyunca iade alamayacağını söyledi ardından da ürünü alıp teknik servise gönderip eğer kutunun bi eksiği yoksa 5 ila 30 iş günü içerisinde değişimi yapacaklarını vatan notebook mağazalarında teknik servis olmadığını arkadaşların sadece satışçı olduğunu söyledi. Aldığım gün satışçı elemanın karşısında açmış olsam ve ölü pikselle karşılaşsam da aynı şey olacak eleman teknik servis olmadığı için iade alamayacaklarmış. Baya bi tartıştıktan sonra arabaya atlayıp laptopu bostancı vatana götürdüm.

Müşteri hizmetlerindeki bayan yardımcı oldu allahtan müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirerlim dedi değiştirdik. Yeni laptop için de kurulum kısmına gidin iyice kontrol edin sorun olmasın dedi. açtık baktık yoktu bi sorunu allahtan.

Diyeceğim o ki media markt falan bunun için 10 lira alıyormuş ama değer laptopunuzu alırken mutlaka ama mutlaka kutusunu teknik servisin önünde açın makineyi çalıştırın ölü piksel ekranda çizik varmı yokmu bi bakın yoksa sonra çok uğraşırsınız.

çok haklısınız. hocam firmalar zenginleştikçe müşteri memnuniyeti arka plana atılıyor malesef. hpsbrd.com da bunlardan biri.

Geri