Vay Arkadaş Ya...

Kodla Büyü

deliboran

Aktif Üye
BT sınıfımda ana bilgisayarda,
Mozilla dışındaki tüm browser ve programlar ağa ve internete erişemiyor.
Switch modem ve kablo bağlantılarında hiç bir sıkıntı yok.

sorun ne olabilir?

bugün bende internete giremiyordum. sabit ip'yi iptal ettim bilgisayar internete girmeye başladı

mozilla bağımsız praxy kullanıyor. Daha öncesinde ultrasurf gibi bir program kullandıysanız proxy ayarlarını denetim masası İnternet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik algıla demelisiniz.

cevap yazan tüm arkadaşlara görüş ve çözüm önerileri için teşekkür ederim,

ultrasurf gibi programlar kullanılmıyor,

Tüm ayarlar kontrol edildi herşey normal

var mı başka çözüm önerisi olan arkadaş... ?

TTNet in dns leri çökmüştür yine. ya farklı bir dns dene hocam. yada kendi haline bırak belli bir süre sonra düzelir.

samil' Alıntı:
mozilla bağımsız praxy kullanıyor. Daha öncesinde ultrasurf gibi bir program kullandıysanız proxy ayarlarını denetim masası İnternet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik algıla demelisiniz.

hocam "ayarları otomatik algıla" ne işe yarar.

aynı sayfada "yerel ağınız için bir proxy sunucu kullan " işaretli oluyor bazen. sanırım ultrasurf den kaynaklanıyor. internete girmediğinde bu sayfayı kontrol ediyorum eğer işaretliyse kaldırıp öyle giriyorum nete

Hocam sadece mozilla giriyorsa bence bağlantında sorun yok. Bence sorun proxy ayarlarıda.öteki tarayıcıların proxy ayarlarını sıfırlaman lazım. Bir program onların proxy ayarlarını değiştirmiş bence.

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim,

sorun avira 2013 programıyla ilgiliymiş programı kaldırınca her şey normale döndü...

Geri