Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BT sınıfımda ana bilgisayarda,
Mozilla dışındaki tüm browser ve programlar ağa ve internete erişemiyor.
Switch modem ve kablo bağlantılarında hiç bir sıkıntı yok.
mozilla bağımsız praxy kullanıyor. Daha öncesinde ultrasurf gibi bir program kullandıysanız proxy ayarlarını denetim masası İnternet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik algıla demelisiniz.
mozilla bağımsız praxy kullanıyor. Daha öncesinde ultrasurf gibi bir program kullandıysanız proxy ayarlarını denetim masası İnternet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik algıla demelisiniz.
aynı sayfada "yerel ağınız için bir proxy sunucu kullan " işaretli oluyor bazen. sanırım ultrasurf den kaynaklanıyor. internete girmediğinde bu sayfayı kontrol ediyorum eğer işaretliyse kaldırıp öyle giriyorum nete
Hocam sadece mozilla giriyorsa bence bağlantında sorun yok. Bence sorun proxy ayarlarıda.öteki tarayıcıların proxy ayarlarını sıfırlaman lazım. Bir program onların proxy ayarlarını değiştirmiş bence.