VAY ARKADAS YİNE AGLIYORLAR YAAA

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
ya bunlar yeşilçam filmlerinde oynasalar daha çok para kazanırlar... bune ya... AĞLAMAYANA OY yok herhalde...

http://siyaset.milliyet.com.tr/bakan-gu ... efault.htm

ağlamayın aglamayında biraz iş yapın.....

anaları hergun aglayacak cıkıp senın gibi birgun aglayıp sov yapmayacakkk....siz anaları aglatmayın....

bu insanların vebalını nasıl ödeyeceksinzi baklaım........

ağlayarak karşı tarafı mutlu etmeye gerek yok ağlayacaksan kameralar önünde ağlama göz yaşını kendi içine akıt düşmanı sevindirme en azından. analar hergün ağlıyor hiç gören yok

hamuş' Alıntı:
ağlayarak karşı tarafı mutlu etmeye gerek yok ağlayacaksan kameralar önünde ağlama göz yaşını kendi içine akıt düşmanı sevindirme en azından. analar hergün ağlıyor hiç gören yok
:+1:

yazıklar olsun bunu da o pis politikalarına alet ediyorlar halkı kandırıyorlar ya daha ne diyelim

siz daha siyasetten konuşun arkadaşlar daha siyaset yapın devam edin böyle hükümet şöyle böyle diye devam edin böyle çok daha yol alırsınız(!!!!) mecliste sadece hükümet yok başkaları da var ama onlar ne yapıyor??
bırakın siyaseti acımızı paylaşalım

arslan_1905' Alıntı:
siz daha siyasetten konuşun arkadaşlar daha siyaset yapın devam edin böyle hükümet şöyle böyle diye devam edin böyle çok daha yol alırsınız(!!!!) mecliste sadece hükümet yok başkaları da var ama onlar ne yapıyor??

Acı paylaşalım diyerek sen daha çok yol alırsın eminim.

Srebrenitsa' Alıntı:
Kamera önünde ağlamazlarsa nasıl milleti kandıracaklar?
:x

Taziyeler ağlamalar bilmem ne, sanki hiçbir şeyden haberleri yok, istihbarat yok, gizli görüşmeler yok, yokta yok. Nasıl bilsinler nasıl haberleri olsun ki di mi ama?
Kendi akrabaları en lüks yaşamları sürdükten sonra, en rahat ve konforlu hastanelerde, elden gelen herşey yapıktan sonra hayata veda ederken ağlıyorlar, ya gencecik fakir çocukları, aileleri açlık rezillik içinde iken askere gidip oralarda öldürülürken ne oluyor acaba, taziye bildiriyorlar, Allah razııııı olsuuuunnn, sağolsunlar mı dicez , Allah ıslah etsin denir ancak..
Acayip üzgünüm, inanılmaz yani. Bu olaylara bilerek gözyumulduğana da eminim.
Söyleyecek söz bulamıyorum artık..

arslan_1905' Alıntı:

Hükümet şöyle böyle değil... Süper... Herşeyden CHP sorumlu....

Hükümet sadece Mütahitlik projeleri ile ilgileniyor... Bu gençlik hiç birşey bilimiyor hocam sen sıkma canını

Umarım sızlayan vicdanı için ağlıyordur. ama hiç sanmıyorum.. bakan böyle yapıyorsa evlatlarını kaybeden anneler ne yapsın!! bize ağlayan bakan değil, teröre son verecek bakanlar lazım.. çok aciz görünüyor..

arslan_1905' Alıntı:
siyaset yapmıyoruz hocam hükümeti tabiiki eleştirecez şuan kim var başımızda kim en yetkili her konuda kim herşeye hakim kim onlara saldırmakta hakim ve kim o bölgede sıkıyönetim ilan edebilme yetkisine sahip işte bu yüzden sitemimiz bu halk seçmedi mi? güvenmedi mi? bu insanlara güvenimizin karşılığını soruyoruz?Ama sizi rahatsız ettik sanırım kusura bakmayın artık bu kadar şehit verilmiş ben susamam

size cevap vererek sizin gibi olurum sizin gibi dar görüşlü olmak istemiyorum..
diğer arkadaşlarım başımız sağolsun acı sadece o ailelerin değil hepimizin acısı.. Allah sabrımızı versin.

arslan_1905' Alıntı:
diğer arkadaşlarım başımız sağolsun acı sadece o ailelerin değil hepimizin acısı.. Allah sabrımızı versin.

Sizin gibi geniş olmaktansa dar görüşlü olmayı tercih ederim. Cevap yazamadığınız için cevap veremiyorsunuz.

Srebrenitsa' Alıntı:
arslan_1905' Alıntı:

Sizin gibi geniş olmaktansa dar görüşlü olmayı tercih ederim. Cevap yazamadığınız için cevap veremiyorsunuz.
:+1: :+1:

buna da karışmayın....heriey bitti adamın hissiyatlarımı kaldı...hiç işiniz yok heralde....vallahi pes...

hamuş' Alıntı:
:+1:

Geri