Vaziyet offfffffffffff durumunda...

Kodla Büyü

saitgumus

Site Gezgini
Bugün müdürüm bana, bilişim teknolojileri dersini seçmek istemediğini söyledi. Bir de, "derse girip ne yapacaksın,öğrencilerin hepsi bilgisayarı biliyor... onun yerine okul işlerini yaparsın" dedi.

Ben sadece sustum ve Üniversitedeki günlerim aklıma geldi...ve offffffffffffffffffff dedim

sende orda akşama kadar oturup da ne yapacaksın al eline bahçeyi süpür diyeceksin ki rahatlasınlar

ya da sana yapman gereken işleri önüne koyduklarında "bilmiyorum" de geç, bizi bu hale getirenler utansın!! :+1:
bu saatten sonra öğretmen olsak da şevkim kalmadı. :(

norm kadron düşücek haberin olsun :) derse girmemeyi söylesem belki müdür kabul eder de norm düşücek sırf ondan teklif bile etmiyom

bilgisayar öğretmenliği gibi lanetlenmiş bir meslek grubu tanımıyorum arkadaşlar. üstelik hiç haketmediği halde...

ya bir an önce ne olacaksa olsun ya kovuyorlarmı asıyorlarmı yeeter ya psikoloji falan kalmadı ya :verymad: her gün birileri bir şeyler söylüyor

amerikanların bir lafı vardır bildin mi de müdürüne...O da neyki o laf der sana....sende cevaben ......(cem yılmaz gorada bulabilirsin lafı..buraya yazmıyayım) dersin...

saitgumus' Alıntı:
Ben sadece sustum

Siz susup kendinizi branşınızı savunmadıkça başınıza ve başımıza daha çok şeyler gelir. En azından dersin gereksizliği fikrinin ne kadar saçma olduğundan eğer bu ders bahsedilen şekilde gereksizse gerekli olan hiç bir dersin olmayacağından bahsedip tepkinizi ortaya koysaydınız.

yaa çocuklar ilkokulda bilgisayarı bilir durumdalar da biz üniversiteye boşuna mı gittik?
Ne öğrendik ki o zaman o kadar az ise, basit ise? ilkokul eğitimi yetiyordu da ne diye ünv eğitimine ihtiyaç duyuyoruz?
Ya da her gün kendimizi geliştirmek zorunda olduğumuzdan başımızı okumaktan neden kaldıramıyoruz?
En kızdığım söz : "Çocuklar şimdi bilgisayar kurdu, senden benden iyi biliyorlar!"
offffffffffffff

susmayın hocam niye susuyorsunuz sustuğunuz zaman karşıdaki insan söylediklerinde haklı olduğunu düşünür. en azından kendi düşüncelerinizi ifade edin bu kadarda kabullenmeyin herşeyi :-1:

ya yurtdışında bizim bölüm iki yıllıkmış , ülkemize getirilirken 4 sene getirilmiş , şimdi de yavaştan kaldırıyorlar işte, ne yapacaklarını bilmiyorlar.atsan atılmaz satsan satılmaz... :wink:

Geri