Vekil Müdür Yardımcılığı ?

Kodla Büyü

masterkartall

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Formatör öğretmenim. Okula görevlendirme müdür yardımcılığı isteyip istemediğimize dair yazı geldi tüm öğretmenlere. Ben de istemiyorumu işaretledim ancak müdür ısrarla benim olmamı istiyor. Ben de onu kırmak istemediğimi ama gerçekten yapmak istemediğimi söyledim ama ısrar ediyor hala.

Siz ne düşünürsünüz, tüm öğretmenler müdür yardımcılığını amelelik olarak görüyor etrafımda kaldı ki bu vekil müdür yardımcılığı...

hocam siz istiyor olsanız bile şöyle bir durum var,yakında atama olursa müdür yardımcısı atanır ve formatör öğretmen de olamazsınız.

grandmasterb' Alıntı:
hocam siz istiyor olsanız bile şöyle bir durum var,yakında atama olursa müdür yardımcısı atanır ve formatör öğretmen de olamazsınız.
aynen çünkü müdür yardımcılığınız görevlendirme olacak ki o zaman BTR başvuru yapamayacaksınız. daha doğrusu ikisinden birini seçmeniz gerekecek olurda müdür yardımcısı geldi bu seferde BTR için başvuru tarihini geçirmiş olacaksınız.

beyazgolge' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
aynen çünkü müdür yardımcılığınız görevlendirme olacak ki o zaman BTR başvuru yapamayacaksınız. daha doğrusu ikisinden birini seçmeniz gerekecek olurda müdür yardımcısı geldi bu seferde BTR için başvuru tarihini geçirmiş olacaksınız.

kesinlikle bence madur siz olursunuz bu durumda, zaten bu işe can atan pek çok öğretmen de vardır.

Geri