Vekile Kıyak Yasa

Kodla Büyü
Yarasın vekilime, seçenleri varken yapacak tabi. Bize mi zam yapsınlar. Ayıp size! Hatta yasayı değiştirsinler milletvekilliği babadan oğula geçsin. Ne uğraşıyoruz boşuna sandıkla oyla saymayla filan.

Adalet...öğretmene otobüs,tramway,vapur,banliyo bedava olsun.Öğrenci sünnet ve düğünlerinde takılan altınları meb ödesin.Okula gidiyoruz arabayla yolda trafik kontrolü istemiyoruz.Denetmen istemiyoruz.Yeşil pasaport emekli oluncaya kadar geçerli olsun. :mrgreen:

bir de ucuz vestel tablet değil.Web tasarımı için bir hp z1 workstation istiyoruz. :puhaha:

uyusun bu millet saçma sapan işlerde hemen tepki vermesini bilir hadi bakalım sesinizi çıkarın...

Bakan Cemil Çiçek nasıl da savunuyor, izlediniz mi
Valla bunlar nasıl bakan olmuş , bunları biz mi seçiyoruz, anlam veremiyorum arkadaş.

akrep026' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
Ankaralı Turgut'un vekil efendiler için söylediği şarkı çok manidar. Herhangi bir açılışa, törene gelen vekili vatandaş bu sözlerle karşılasa korumalar ortalığı ne yapar bilemiyorum :puhaha:
http://www.izlesene.com/video/ankarali- ... 10/2616129
Bu adamı sevmem ama şarkı hoşuma gitti... :++:
Turgut'u ben de pek bilip dinlemem ama bu şarkı ayrı bir efsane. 2010 yılında çıkmış ama geçen 3 yılda vekil efendilere ekstra bir sürü daha kıyak yapılmış ve yapılmaya devam ediyor.

Bu millet yapılanı unutmaz. Bir süre sonra dile getirmez o kadar. Millet yapılanların hesabını fırsatını bulduğunda cezasını vermek suretiyle bir bir alır.

Bülent arın bu millet vekillerine yapılan kıyak yasayla ilgili olarak bakın ne demiş
"Milletvekillerine yeni ayrıcalıklar tanıyan yasa teklifiyle ilgili eleştirilere yönelik Bülent Arınç "Bu da unutulur" dedi

bülent arınç haklı bu millet neleri unutmadı ki

Geri