Veli beni müdüre şikayet etmiş

Kodla Büyü

stormcry2006

Site Gezgini
Yazılımdan 60 almış. Diğer notları 90-95 miş. Neden Bilişim Teknolojileri dersinden 60 aldı diye beni müdüre şikayet etmiş. Sınıfında benim dersimden 90- 95 var. Bizim dersi bazı öğrenciler önemsemiyor çalışmıyorlar sonra şikayet. Bir de yalan "öğretmen anlatmadığı yerlerden sordu". 90 -95 alan nasıl aldı o zaman. Bu nedir yaaaa moralim bozuldu.....

stormcry2006' Alıntı:
Yazılımdan 60 almış. Diğer notları 90-95 miş. Neden Bilişim Teknolojileri dersinden 60 aldı diye beni müdüre şikayet etmiş. Sınıfında benim dersimden 90- 95 var. Bizim dersi bazı öğrenciler önemsemiyor çalışmıyorlar sonra şikayet. Bir de yalan "öğretmen anlatmadığı yerlerden sordu". 90 -95 alan nasıl aldı o zaman. Bu nedir yaaaa moralim bozuldu.....
1-) Bir öğrencinin diğer derslerdeki notları 60 civarı iken sizin dersinizde notu 90-95 olan öğrenci yok mu?
2-) Sınavdan sonra sınavın yanıt anahtarını sınıf panosuna astınız mı? Bu yöntem etkili oluyor. Hatta ,isteyen öğrencilere sınavdan 1 hafta sonra boş bir sınav kağıdı da dağıtıyorum. ( Defter ve onlara dağıttığım notlarda yanıtı bulunmayan bir soru var mı? baksınlar diye) 8)

:wink: Takma bunları hocam boşver. Bişey olmaz.

Ama senin yerinde olsam müdüre ve yardımcılarına hafiften tepki gösterirdim. "Yahu çocuk 60 almış bunu şikayetini kabul ediyorsunuz" diye. "Hani çocuk 10-15 alsa heralde sürgüne yollayacaktınız beni" derdim. :P :P

hayatımda duyduğum en aptal laf diğer dersleri 90-95,ulan beyinsiz her ders aynımı,matematiği 100 müş bedenden 80 almıs,ee diyorm veliye,ne alaka çocugunun beden kapasitesi bu.

Ayni sikayet bende de var :) mudur benim isim degil ogretmenle iletisime gecin demis. Yuzu tutupta gelemedi hanfendi :)

Geri