Veliler Kurs Hakkında?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar okulumda sabahçı rehber öğretmenim 13:25 te dersler bitiyor müdür bey velilere yönelik kurs açmamı istedi, muhtemel öğleden sonra olacak ve muhtemel bayanlar gelecek tavsiye eder misiniz bu kursu nasıl geçer daha önce böyle bir çalışmam olmadı hiç, tecrübeli arkadaşların acil fikirlerine ihtiyacım var
Ayrıca kursu 1 buçuktan sonra açmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı rehberlikten dolayı?

2 defa açtım bayan velilere.. ilk dersler çok zor geçiyor ama bir süre sonra rayına oturuyor ve kişi sayısı da azalıyor. sıkılıp giden çok oluyor. ilk derste fareye kurbağacık diyen, ü harfini nasıl yazcaz diyen(klavyede olduğunu bilmiyordum dedi sonra) sağ ve sol tıklamayı bir türlü beceremeyen... vs. sinirlerim harap olmuştu bilgisayardan bilgisayara koşmuştum netsupport falan işe yaramamıştı. 1-2 tane üni. öğrencisi gelmişti onlar sıkıldı.. seviyeler birbirinden çok farklıydı. şuan kursiyer sayım 9 a düştü ama öğrendi baya gelenler. şimdi güzel gidiyor.

btr çalışma saatleri dışında olduğu için sanırım sıkıntı olmaz ama hem e sorsanız iyi olur. ek dersi onlar yatırdıkları için..
ben btr değilim.

teşekkür ederim hocam erkek olunca tüm kursiyelerin bayan olması konusu kafamı karıştırdı doğrusu birde günlük kaç ders yapıyorsunuz okulda ki ders saatleri gibi dakikası dakikasına mı giriyorsunuz

Geri