veri kaybı,ctrl alt ile pc acılısı

Kodla Büyü
işyerinde kullandığım pc şifresini dün değiştirmiştim ve söyledım sabah benden önce gelip açmaya çalışıp açılmayınca kapatmışlar ama pc donmuş bu arada .sabah açtıgımda format atılmış gibiydi,tüm belge dosya kaybolmuş sadece programlar vareski şifremi pc acılısında ctrl alt ıle çıkan menuye gırdıkten sonra yapıyordum.şifreyı degıstırdıkten sonra sımdı dırek acılıs sayfasına gırerek yapıyorum.ctrl alt kullanmadıgım ıcın belgeler dosyalar vs görunmuyor olabılırmı.
.işyeri için özel hazırlattıgmız program açılmıyordu lisans bilgileri karısmıs uyarısı verıp kapanıyordu programdakı tum verılerın kayboldugunu düşünp programcıyı aradım virüs yada elektirik kesılmesı sonucu oluşmustur dedı.sonra datadan ulaştım verilere ve çağırıp tekrar yüklettim programı ama belgeler ıcın bısey yapamadı.butun işler aksadı diğer metin dosyalarım dilekçe belge vs yok tek tek yenıden hazırlamak zorunda kaldım fakat hazırlayamayacaklarım var recuva ve bıkac verı kurtarma programı denedım cok eskı tarıhlılerı buldu işe yarar hiçbi dosya çıkmadı forumlarda arastırdım söylenenlerı denedım fakat sonuc alamadım yardımcı olanlara şimdiden tesekkurler

Geri