veri kurtarma

Kodla Büyü

öz-c@n

Aktif Üye
arkadaslar harici hardiskim bozuldu ne yaptıysak acamadık. veri kurtarmaya gönderdim. resim ve videolar için 1500 dolar istediler. okuyucu kafaları kırılmıs. acaba ben temiz bir ortamda harddiski söküp içindeki diski baska bir hardiske taksam calısırmı. sansımı denesem mi acaba deneyen varmı daha önceden bunu....

hocam benim bildiğim kadarıyla harddisk açıldıktan sonra bi daha çalışmıyor ama eğer son şansın bysa denemekte fayda var...

İçini açıp tamir edebilirsiniz. Ancak son derece tozsuz/steril bir ortamda uygun aletlerle yapmalısın. Aynı Hdd den alıp, onunla bozuk parçaları değiştirebilirsin.
Okuyucu kafaların kırıldığına pek ihtimal vermiyorum. Onlar kırılırsa diske de fiziksel zarar verir zaten...
Eğer foto/videolarını riske atabileceksen denemeni tavsiye ederim. Ancak riske atılmayacaksa, farklı profosyonel veri kurtarma merkezlerinden fiyat alıp uzman ellere teslim edin.

Not: Zamanında çok disk tamir ettim. Güzel paralar kazandım. :D

senjizu' Alıntı:
İçini açıp tamir edebilirsiniz. Ancak son derece tozsuz/steril bir ortamda uygun aletlerle yapmalısın. Aynı Hdd den alıp, onunla bozuk parçaları değiştirebilirsin.
Okuyucu kafaların kırıldığına pek ihtimal vermiyorum. Onlar kırılırsa diske de fiziksel zarar verir zaten...
Eğer foto/videolarını riske atabileceksen denemeni tavsiye ederim. Ancak riske atılmayacaksa, farklı profosyonel veri kurtarma merkezlerinden fiyat alıp uzman ellere teslim edin.
eğer verileriniz çok önemli ise Tek Çözüm Uzman..fakat onlara teslim ederkende size verileri kurtarma konusunda ne kadar garanti veriyorlar onuda bir gözden geçirin.(Sonra Verilerinizi kurtaramadık demesinler :) :| )

mustafayilmaz28' Alıntı:
senjizu' Alıntı:
eğer verileriniz çok önemli ise Tek Çözüm Uzman..fakat onlara teslim ederkende size verileri kurtarma konusunda ne kadar garanti veriyorlar onuda bir gözden geçirin.(Sonra Verilerinizi kurtaramadık demesinler :) :| )

gönderdim arkadaslar veri kurtarmaya. verilen fiyat 1500 $ hardiski geri istedim ne yapayım :((

Geri