Veri Tabanı Bağlantı Sorunu

Kodla Büyü

badsector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
DW 3'te iki gündür veri tabanını bağlayamadım. Test dediğim zaman veri bağlantısı yapıldı deniliyor ama çalıştırdığım zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardım edecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.
If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

ben de aynı sorunu yaşadım .. dw3 de phpmysql bağlantısı yapıldı göster,yor ama veritabanlarını göster dediğimde aynı hatayı veriyor.. bilen var mı çözümünü ??

okuldaki bilgisayar 32 bit evde ise 64 bit win7 kurulu. Okuldakinde problem yok bağlanıyor ancak evdekinde bağlanamadım.

mygold' Alıntı:
mygold' Alıntı:
hocam iis ayarlarınızda problem olduğu için öyle oluyor. forumda bu konu ile ilgili win7 iis ayarları konusunda doküman paylaşılmıştı. o ayarları yapınca düzeliyor.
teknik-ve-meslek-liseleri-uygulama-ve-materyaller-f136/dw-cs3-veritabani-notum-t101981.html inceleyin.
hocam sözünü ettiğim belgeyi incelersen orada 64 bit için de yapılacak ayarlamaları anlatıyor. belgenin son kısmında var.
64 bit bilgisayarda biraz zor oldu ama sonunda oldu teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri