verilerimi kaybettim yardım ne olur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
revo uninstaller programı ile program kaldırırken kalıntı taramasında tüm belgeleri seçip bütün verilerimi yanlışlıkla sildim . panikle sistem geri yükleme yapmaya kalktım ne alakaysa . oda takıldı kaldı o arada veri kurtarma programları aklıma geldi bilgisayarı kapattım tekrar açtım GÜMMMM!!!:( WİNDOWS YOK. NEYSE bi aparatla harddiski laptopuma usb sürücü gibi taktım . recuva ile taradım ancak çoğu pdf word bozuk açmıyor. recovery my files denedim oda bozuk geri getirdi. belgeler başkasının. nolur yardımmmmmmmmmmm:((( kaç saattir uğraşıyorum sonuç sıfır. bi akıl verin ne kullanayımmm

bunları dene hocam hepsi farklı artık en iyi sonucu hangisi veriyor bakacaksın....

bazılarını daha önce kullandım işe yarıyor

hocam senden de Allah razı olsunn ne diyimm . sırayla deneyecem. yazarım tekrar

die4you' Alıntı:
Al hocam bu programı kur ve dene ben baya bilgi kurtarmıştım. Cevabınıda bekliyorum...

http://yadi.sk/d/3CC-D1cy58yo2

hocam saol ama işe yaramadı. resimleri normal buldu ama pdf ler bozuk word belgelerini de ya çoğunu bulamadı yada bozukkkk. saoll genede. karinca hocamın kileri deneyim birde. cevap yazdığın için teşekkürler

Bu programlar çok daha önceden silinmiş dosyaları da buluyor, haliyle onların çoğu bozuk oluyor.
Ancak yenileri de buluyor, ayıklamak gerekiyor içinden. recover my files kullanmıştım ben onu tavsiye ederim.

üzerine yazma işlemi gercekleşmiş ise hiçbiri kurtaramaz malesef, bu tip durumlarda hiçbir işlem yapmadan direk kurtarma yapmak gerekiyor, üzerine yazılmadıysa %95 kurtarılıyor, recovery my files ile 160gb kapasiteli diskten 30gb sağlam resim video vs kurtarmıstım

benim kullandğım ve işe yarayan GetDataBack . Her zaman işe yaradı. Dosyayı sağlam gösteriyorsa hatasız kurtarıyor. Üzeri çizikse ona yapılacak bişey yok.
Eğer üzerine veri yazıladı ise genelde hepsi geliyor.
Fat ve Ntfs için ayrı ayrı programları var. Rescuva ve diğerlerini de denedim fakat kurtardı diyor açmıyo

vaktiyle hepsini denedim harici disk için. yaptıgım da yanlıslık quick format idi...
hiçbiri işe yaramadı en sonunda veri kurtarma diye tarattım firmanın birine gönderdim 2 gün sonra 500 tl karsılığında kurtardılar. klasör yapısı sapasağlam bir sekilde...
yalnız gönderirken yaptıklarımı kullandıgım programları da yazmıstım. bana döndüklerinde yaptıkları uyarı şuydu: kullandığınız programların şartlarında "verileriniz silinebilir mesuliyet kabul etmeyiz" şeklinde uyarılar yazar ama siz dikkat etmezsiniz... bu programların verilerinize her zaman zarar verme ihtimali var bilginiz olsun. bilgileriniz çok önemliyse veri kurtarma şirketlerine göndermeniz yararınızadır.

programın portable olanı ektedir.
Xp de sorunsuz çalışıyor diğerlerini bilmiyorum.

Geri