panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 20 Mart 2014 #1 Arkadaşlar hazırlamış olduğum sınav kimine kolay kimine zor gelebilir. Ben kendi öğrencilerimin durumlarına göre hazırladım. Umarım işinize yarar. Ekli dosyalar 2d1y uygulama.rar 2d1y uygulama.rar 177.1 KB · Görüntüleme: 624
Arkadaşlar hazırlamış olduğum sınav kimine kolay kimine zor gelebilir. Ben kendi öğrencilerimin durumlarına göre hazırladım. Umarım işinize yarar.
panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 21 Mart 2014 #4 habibocak' Alıntı: Teşekkürler. Yalnız 1. Dönem 3. Uygulama yazıyor. Genişletmek için tıkla ... ismini değiştirmeyi unutmuşum hocam sınavı 2.dönem için hazırladım
habibocak' Alıntı: Teşekkürler. Yalnız 1. Dönem 3. Uygulama yazıyor. Genişletmek için tıkla ... ismini değiştirmeyi unutmuşum hocam sınavı 2.dönem için hazırladım
panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 27 Mart 2014 #7 Arkadaşlar cevap anahtarında bi yanlışlık olmuş. Doğrusunu ekte paylaştım. Ekli dosyalar veritabanı org 2d1y - CEVAPLAR.rar veritabanı org 2d1y - CEVAPLAR.rar 53.6 KB · Görüntüleme: 206