Vestel İmage Sorunu

Kodla Büyü

mailicin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar;
Yeni geldiğim okulda, Vestel Promega bilgisayarlara format atmak için önceden elimde olan Acronis ile hazırladığım imajı yükledim. Güncelleme ve değişiklikleri yaptıktan sonra yeni bir imaj aldım. Bu imajı 2 bilgisayara sorunsuz kurdum.

Ardından aynı şekilde kurulum yaptığım 2 bilgisayrda da kurulum tamamlanıyor ancak bilgisayar başlangıçta siyah ekranda 2-3. satırda tek imleç işareti gösterir vaziyette kalıyor. Herhangi bir hata yada ses gelmiyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir acaba arkadaşlar? Önerileriniz nedir?

İlk kullandığınız imajı, aldığınız bilgisayarın donanımı, yüklediğiniz bilgisayarlardan farklıdır. Bu nedenle sistem açılmıyordur. Temiz bir kurulum yapıp, yeniden imaj alarak, yükleme yapınız.

yakuphan' Alıntı:
İlk kullandığınız imajı, aldığınız bilgisayarın donanımı, yüklediğiniz bilgisayarlardan farklıdır. Bu nedenle sistem açılmıyordur. Temiz bir kurulum yapıp, yeniden imaj alarak, yükleme yapınız.

Hocam hepsi Vestel Promega bilgisayar. Promegalar içinde böyle bir donanım farkı var mı acaba?

hocam anakart falan yandıysa değiştirmiş olabilir okuldakiler sizden önce. ben karşılaşmıştım o durumla..

zeymera' Alıntı:
hocam anakart falan yandıysa değiştirmiş olabilir okuldakiler sizden önce. ben karşılaşmıştım o durumla..

Öyle bi durumda yok hocam. Bilgisayarların arkasında kilit var kasayıda açamıyorum ne yazıkki

Yakuphan hocamın dediği gibi bilgisayarı sıfırdan kurup yeni bir aldım. Diğer bilgisayar bu yeni imajı yükledim ve çalıştı. Vestel Promega bilgisayarlar arasında da sanırım hocamın dediği gibi donanımsal farklılık var sanırım

Geri