kumanda için driver var mı :?:SeA_' Alıntı:Slayt geçişi ve sol sağ tuş olarak kullanıyorum ben
ama bir ara denedim işlem yapmadı
kafasına göre takılıyor galiba
aynen ole ama pek işlevsel dil.ben kablosuz klavye mouse aldım rahatım .. ihtiyac olduğunda dıger tahtalarada goturuyorum mouse..zaten bazı hocaların kendının de warmesutkaraca' Alıntı:Kumandayı fare gibi kullanabiliyorsun hocam, sürücüye ihtiyaç yok kumandayı algılıyor zaten, kumandanın üzerinde döngü işareti gibi bir birini takip eden bir beyaz bir mavi ok işareti var ona bir kere bastığında fare özellikleri oluyor ikinciye bastığında ses ve görüntü özellikleri oluyor.
Mesut hocam faz2 mi tahtalar? Faz1 de kumandaları fare gibi kullanamıyoruz sanırım. Dediğiniz gibi bir işaret yok kumundada.mesutkaraca' Alıntı:Kumandayı fare gibi kullanabiliyorsun hocam, sürücüye ihtiyaç yok kumandayı algılıyor zaten, kumandanın üzerinde döngü işareti gibi bir birini takip eden bir beyaz bir mavi ok işareti var ona bir kere bastığında fare özellikleri oluyor ikinciye bastığında ses ve görüntü özellikleri oluyor.
aynen ole ama pek işlevsel dil.ben kablosuz klavye mouse aldım rahatım .. ihtiyac olduğunda dıger tahtalarada goturuyorum mouse..zaten bazı hocaların kendının de war
bizde işaret varhocam kumanda çalışıyor ses açma kısma vb fakat slaytta ileri geri vs gitmiyor yani mouse özelliğini kullanamadım.Mesut hocam faz2 mi tahtalar? Faz1 de kumandaları fare gibi kullanamıyoruz sanırım. Dediğiniz gibi bir işaret yok kumundada.
Çözüm bulabildiniz mi aynı durumbizde işaret varhocam kumanda çalışıyor ses açma kısma vb fakat slaytta ileri geri vs gitmiyor yani mouse özelliğini kullanamadım.
Yapmıyor işte hocam,ekrana simgesi çıkıyor ses parlaklık aç kapat çalışıyor ama sunu da geri ileri çalışmıyorKumanda üzerindeki fonskiyon değiştirici tuşa bir kez basınca mavi renkli gösterilen işlemleri yapar, ikince kez basınca tekrar beyaz renkli fonksiyonlara döner. Aslında bunu #14 nolu yorumdaki arkadaş da yazmış.