arkadaşlar sorun şöyle gelişti. Birgün labta ana pc başında oturuyordum neyse bir anda sağ altta network te hata yazdı. sonra internetegirmemeye başladı. bu pc de 2 tane network kartı var ve ikisinden de bağlanmıyo nete elle ip veriyorum veya otomatik veriyorum sürekli hata veriyor. nss labı görmüüyor ve pc ilk açılışta nss tcp/ip ile ilgili bir hata veriyor. neyse baktım olmucak böyle dedim bende soundma xp diye bi modifiye xp var onu yükleyim . taktım dvd yi dosyaları yüklemeye başladı ama kurmaya başlamadı. sonra vaz geçtim dedim en iyisi hiç elleme . yeniden başlattım windows başlamadı windows xp yükleme ekranı geliyor3-4 defa çizgi geçiyor sonra siyah ekran...
taktım öğretmen image dvd sini . komple yükledim sorunsuz . neyse pc yi başlatıyom gene aynı.. windows yazısı ekrana geliyor 3-4 defa çizgimiz ekrandan geçiyor buraya kadar herşey normal ondan sonra siyah ekran. hiçbir ilerleme olmuyor hiçbirses çıkmıyor. imajı 3 defatekrarladım düzelmedi hep aynı yerde kalıyor . böyle bişey varmı yaa ne iş anlamadım. madem sorun var yaz sorunu hata kodunu yaz ya da bişey yaz koskoca siyah ekran gıcık oldum
sizce sebebi nedir bunun ?
taktım öğretmen image dvd sini . komple yükledim sorunsuz . neyse pc yi başlatıyom gene aynı.. windows yazısı ekrana geliyor 3-4 defa çizgimiz ekrandan geçiyor buraya kadar herşey normal ondan sonra siyah ekran. hiçbir ilerleme olmuyor hiçbirses çıkmıyor. imajı 3 defatekrarladım düzelmedi hep aynı yerde kalıyor . böyle bişey varmı yaa ne iş anlamadım. madem sorun var yaz sorunu hata kodunu yaz ya da bişey yaz koskoca siyah ekran gıcık oldum
sizce sebebi nedir bunun ?