Vestel ana pc arızalandı

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar sorun şöyle gelişti. Birgün labta ana pc başında oturuyordum neyse bir anda sağ altta network te hata yazdı. sonra internetegirmemeye başladı. bu pc de 2 tane network kartı var ve ikisinden de bağlanmıyo nete elle ip veriyorum veya otomatik veriyorum sürekli hata veriyor. nss labı görmüüyor ve pc ilk açılışta nss tcp/ip ile ilgili bir hata veriyor. neyse baktım olmucak böyle dedim bende soundma xp diye bi modifiye xp var onu yükleyim . taktım dvd yi dosyaları yüklemeye başladı ama kurmaya başlamadı. sonra vaz geçtim dedim en iyisi hiç elleme . yeniden başlattım windows başlamadı windows xp yükleme ekranı geliyor3-4 defa çizgi geçiyor sonra siyah ekran...

taktım öğretmen image dvd sini . komple yükledim sorunsuz . neyse pc yi başlatıyom gene aynı.. windows yazısı ekrana geliyor 3-4 defa çizgimiz ekrandan geçiyor buraya kadar herşey normal ondan sonra siyah ekran. hiçbir ilerleme olmuyor hiçbirses çıkmıyor. imajı 3 defatekrarladım düzelmedi hep aynı yerde kalıyor . böyle bişey varmı yaa ne iş anlamadım. madem sorun var yaz sorunu hata kodunu yaz ya da bişey yaz koskoca siyah ekran gıcık oldum
sizce sebebi nedir bunun ?

Geri