G goldenboy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 380 9 Şubat 2010 #1 arkadaşlar bilgisayar güvenli modda başlamıyor başka bilgisayrada güvenli modda halletmiştim ama bunu güvenli modda başlatamıyrom
arkadaşlar bilgisayar güvenli modda başlamıyor başka bilgisayrada güvenli modda halletmiştim ama bunu güvenli modda başlatamıyrom
G goldenboy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 380 9 Şubat 2010 #2 bilgisi olan yokmu başına gelmiştir heral
tinyamasisurum0 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 9 Şubat 2010 #3 hiren boot cdyi indirin, onun içinde active password changer aracı var. onunla kırabilirsiniz
arslan_1905 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 9 Şubat 2010 #4 benim başıma gelmişti ama format oldu sonu
A aycaha Aktif Üye Mesajlar 224 22 Mart 2010 #5 nette administrator sifre unuttum diye arat... 3-5 kb lik bi prog cıkar... onla halledersin
Y yaseminbeyza Üye Mesajlar 3 22 Mart 2010 #6 erd commander isimli programı kullanabilirsin programı cd ye yükledikten sonra bilgisayarı cd ile açıp lock smith özelliği ile şifre kırabiliyrsn
erd commander isimli programı kullanabilirsin programı cd ye yükledikten sonra bilgisayarı cd ile açıp lock smith özelliği ile şifre kırabiliyrsn