Arkadaşlar 24 Etkileşimli tahta arasından 2 tanesinin multi touch özelliği çalışmıyor. Kısa yola tıkladığımda not found ile biten bir hata alıyorum. Admin şifresi ile giriş yapıp aygıt yöneticisine baktım usb multitouch yazan aygıtta ünlem işareti vardı. D sürücüsünden sürücüyü yeniden kurup Etkileşimli tahtayı yeniden başlattım. Ama sonuç aynı. LED ekrandaki multitouch açma kapama düğmesini açıp kapayarak denedim değişen birşey olmadı.
Vestel firmasını 0800 lü numaradan aradım. Karşıma çıkan bayana sorunu anlattım. O da telefondan başka birisine sorarak bana cevap verdi. Verdiği cevap şuydu:
Etkileşimli tahtanın altından yukarı doğru bakın. Yeşil bir ışık yanacak. Işık yanıyorsa yeniden yazılım yüklenecek. Işık yanmıyorsa tahta değişecek.
Bu sorunla karşılaşan ve farklı çözüm yolları olan var mı arkadaşlar?
Vestel firmasını 0800 lü numaradan aradım. Karşıma çıkan bayana sorunu anlattım. O da telefondan başka birisine sorarak bana cevap verdi. Verdiği cevap şuydu:
Etkileşimli tahtanın altından yukarı doğru bakın. Yeşil bir ışık yanacak. Işık yanıyorsa yeniden yazılım yüklenecek. Işık yanmıyorsa tahta değişecek.
Bu sorunla karşılaşan ve farklı çözüm yolları olan var mı arkadaşlar?