vestel Monitör sorunu...

Kodla Büyü

bilgisayarmı

Site Gezgini
Arkadaşlar bir türlü işin içinden çıkamadım. ekran görüntüsü kayık bir şekilde ara sıra düzeliyor ama genelde aynı. format attım olmadı. monitörün üzerindeki düğmelerle düzelteyim dedim olmadı. ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz.

hocam öncelikle ekran kartının driver ını kaldırın ve tekrar kurun..eğer olmazsa başka bir ekran kartı deneyin derim..benim başıma da geldi benzer bir olay..ekran kartını değiştirince düzeldi..

aynı problem şu an bir monitörde var bu ekranı farklı pc lerde denedim yine aynı

merfi' Alıntı:
hocam öncelikle ekran kartının driver ını kaldırın ve tekrar kurun..eğer olmazsa başka bir ekran kartı deneyin derim..benim başıma da geldi benzer bir olay..ekran kartını değiştirince düzeldi..
Hocam bu monitörü başka bilgisayara taktığımda da aynı oluyor.

maalesef vestel monitörlerde öyle bir sorun var öndeki düğmeler basınca kapanıyor biraz bekledikten sonra tekrar basınca ekran kayıklığı gidiyor tabi bu çözüm her zman geçerli değil o şekilde idare ediyoruz.

bilbil' Alıntı:
maalesef vestel monitörlerde öyle bir sorun var öndeki düğmeler basınca kapanıyor biraz bekledikten sonra tekrar basınca ekran kayıklığı gidiyor tabi bu çözüm her zman geçerli değil o şekilde idare ediyoruz.
Öndeki düğmeler derken menü düğmesi mi hocam.

benim vestel crt monitörde de böyle sorunlar çıkmaya başlamıştı son dönemlerde. biraz araştırdığımda bu konudan muzdarip bir çok kişini olduğunu duydum. monitörü bir süre kapalı tutun sonra tekrar açın kısa bir süreliğine de olsa düzeliyor. ama kesin çözüm sanırım değiştirmek. ben öyle yaptım kurtuldum.

Geri