VESTEL neyin peşindesin sen?

Kodla Büyü

ferdierdem55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda akıllı tahtanın birinin fişi arka taraftan titreşimden dolayı gevşemiş ve çıkmış. Ne hikmettir ki bu kabloyu tahtayı söküp kaldırmadan takamıyosun. saniyelik bir işi neden bu kadar zorlaştırmış acaba? Ben hemen cevabını vereyim: Amaç 30 tl +kdv servis ücreti almak için. Böyle bi saçmalık olabilirmi ya. Şimdi ben yanıma 2 kişi daha bulup tahtayı panelinden çıkarıp 1 sn de fişi takacam. Bazıları diyecek bu senin görevin değil. bırak servis gelsin falan diyecek. Haklılar ama sırf o Vestel kazanmasın diye kendim yapacam. Gerekirse garantisi de gitsin. Garanti gidecek diye her fiş çıktığında 30 tl verecek olursak vay halimize. Vestel den asla ürün almazdım ama iyi bi firma olduğunu düşünürdüm. bundan sonra kesinlikle vestelin önünden bile geçmeyecem. Çok sinirlendim :verymad:

böyle bişey için servis ücreti alıyorlar mı okullarla ilgili bi anlaşmaları yok mu :scared:

ferdierdem55' Alıntı:
Arkadaşlar okulda akıllı tahtanın birinin fişi arka taraftan titreşimden dolayı gevşemiş ve çıkmış. Ne hikmettir ki bu kabloyu tahtayı söküp kaldırmadan takamıyosun. saniyelik bir işi neden bu kadar zorlaştırmış acaba? Ben hemen cevabını vereyim: Amaç 30 tl +kdv servis ücreti almak için. Böyle bi saçmalık olabilirmi ya. Şimdi ben yanıma 2 kişi daha bulup tahtayı panelinden çıkarıp 1 sn de fişi takacam. Bazıları diyecek bu senin görevin değil. bırak servis gelsin falan diyecek. Haklılar ama sırf o Vestel kazanmasın diye kendim yapacam. Gerekirse garantisi de gitsin. Garanti gidecek diye her fiş çıktığında 30 tl verecek olursak vay halimize. Vestel den asla ürün almazdım ama iyi bi firma olduğunu düşünürdüm. bundan sonra kesinlikle vestelin önünden bile geçmeyecem. Çok sinirlendim :verymad:

Vestel Para mı telp ediyor?

Ben de almıyolar diye biliyodum ama aradım ücreti 30 tl fatura isterseniz + kdv var dedi. Ücreti kabul ediyo musunuz dedi. Ben ne ücreti bu garantili değil mi dedim. Fiş çıkması garanti dışındaymış. Yav deli olacam bu kadar mantıksız bir şey olabilir mi. Düşünsene evdeki bilgisayarın fişi çıkmış takması için servisi çağıracaksın 30tl+kdv vereceksin. Başlarım böyle işe. Bunlar ya paranın hesabını bilmiyo ya da dayak yememişler hiç. benim 3 yaşındaki oğlum bile fişi takabiliyo. Ama bunlar fırsatçı oldukları için güç girişini kimsenin ulaşamıyacağı yere yapmışlar. Alttaki panelden delik de açmamışlar. Kablonun prize giden kısmında delik açılmış ama tahtaya giden kısmına açılmamış..

ne 30 tl si hocam 5 yıl boyunca kuruş vermenize gerek yok. anlaşmaları bu şekilde. nerde yazıyor 30 tl diye

5 yıl garanti doğru ama fiş çıkması garanti dışıymış. Ulan neden adam gibi fiş girişi yapmadın. Burda iyi niyetli düşünemiyecem. Tamamen bilinçli yapılmış hırsızlık yöntemi bu. Millet siyasetçilere hırsız der ama bizim vatandaşlar arasında da hırsız çok. Bunlar için güzel bi söz var da ben yine de ağzımı bozmayayım..

ferdierdem55' Alıntı:
5 yıl garanti doğru ama fiş çıkması garanti dışıymış. Ulan neden adam gibi fiş girişi yapmadın. Burda iyi niyetli düşünemiyecem. Tamamen bilinçli yapılmış hırsızlık yöntemi bu. Millet siyasetçilere hırsız der ama bizim vatandaşlar arasında da hırsız çok. Bunlar için güzel bi söz var da ben yine de ağzımı bozmayayım..

bende 3-4 defa fişi öğrencilerle birlikte taktım. gerçekten fiş çok kötü yerde çıkınca monitörü yernden kaldırmak gerekiyor ve 3-4 kişi ancak kaldırıyor. öğrencilerin eli monitörün altında kalabiliyor ezilme tehlikesi var. alttan bir delik olsa güzel olurdu.

hocam siz uğraşmayın il meble iletişime geçin paşa paşa yapacaklar öyle şey olur mu

Hocam Ben her hafta 2 yada 3 fiş çıkıyor arıyorum vesteli ertesi gün gelip takıyorlar vede şimdiye kadar hiç bir ücret tlep edilmedi.

Şimdi eğitici formatör arkadaşla konuştum bi de ben konuşayım dedi. Haber bekliyorum bakalım. Ama var ya vestel den bugün öyle bi nefret ettim ki anlatamam..

mebbis' Alıntı:
Hocam Ben her hafta 2 yada 3 fiş çıkıyor arıyorum vesteli ertesi gün gelip takıyorlar vede şimdiye kadar hiç bir ücret tlep edilmedi.
Hocam o servisin numarasını alabilir miyim? Onları bi arayayım. Herhangi bi ücret talep etmiyoruz diyecek bana ben de bizim burda olanları anlatacam ve nereyeşikayet edebileceğimi soracam. Zahmet olmazsa sen bana o numarayı bi yolla hocam..

bizim ilçedeki vestel yetkilisiyle 60 küsür tahtanın kabulünü beraber yaptık. herhangi bir sorun olduğunda cepten arayabiliyorum. hemen gelip yapıyor. gerekirse parça değiştiriyor.

Nasıl iş ya. Bunların elinde anlaşma belgesi yok mu. Ne garantili, ne garantili değil yazmıyo mu? Her servis kafasına göre nasıl davranıyor. Devlet sana büyük bi iş vermiş ama sen az daha nasıl yolarım devleti diye uğraşıyosun. Yazık bu zihniyete. Keşke yabancı bi firmayla anlaşsalardı. Bu kadar uğraştırmazdı belki.

Bir tane akıllı tahtanın fişi çıkmışltı. Servisi çağırmadım. Öğretmen arkadaşla televizyonu yerinden çıkardık, o kadar ağırdıki baya zorlandık. Sonra fişini taktık. Yerine takması tam bi çileydi. 2 kişi takmaya çalıştık takamadık, sonra müdür yardımcısınıda çağırdık, onunla beraber takabildik. TV çok ağır. Çalışma alanı da dar olduğu için yerine yerleştirmek için çok zorlandık. Yerine yerleştirirken parmaklarınıza dikkat etmelisiniz. Parmaklarınız ezilebilir.

Geçen hafta ben de çağırdım servisi kablo çıkmasından dolayı, kablo çıkmasının kullanıcı hatası olduğunu bir süre sonra ücret alacaklarını belirttiler. Tam bir tasarım faciası kablonun yeri.

Fiş çıkması demeyin, çalışmıyor deyin gelip yapsınlar hatta gelsinler oraya kadar para isterlerse geri gönderin, sonra tekrar arayın bir daha çağırın, işleri bu alışacaklar...

Ben vestel'in müşteri hizmetlerini mi arasam acaba her servis farklı uygulama yapıyor. Neyse doğrusu onu yapsınlar. Şuan o sınıfta ders işlenmiyor. Milli eğitim garantisi gider siz uğraşmayın diyor. Vestel parasız yapmam diyor. Şaştım valla :)

nosTRa' Alıntı:
Fiş çıkması demeyin, çalışmıyor deyin gelip yapsınlar hatta gelsinler oraya kadar para isterlerse geri gönderin, sonra tekrar arayın bir daha çağırın, işleri bu alışacaklar...

+1

BU FİŞ NERDE BİZİM ALT YAPI KURULMADI AMA TAHTALARDAN BİRİ SADECE DOKUNMATİK AFTİF PC BAĞLANTI BULUNAMIYOR.PC ÇALIŞMIYOR GİBİ AMA SANKİ ARKADAN BİR FAN SESİ GELİYOR. DEFALARCA ARADIK GELİP BAKMADILAR BİLE

5 yıl garantisi var hocam o akıllı tahtaların servis geldi 1 kuruş bile almadı okula vesstel müşteri hizmetlerinden veya mebden bilgi alın bence geçmiş olsun

bizdeki servis de para almıyor , dün gelmişler öğle arası ( ben yokken) .
ben gelince yakaladım onları naptınız filan diye , bir sınıftaki tahtada kululum yapılmış vs dedi (recovery çalıştırmıştım, tahtya açılmıyordu , yeniden kurduk) .
işte onu ne siz ne öğrenciler yapmasın bizi çağırın dedi. yoksa garanti kapsamı dışında kalır , parasını alırız bir daha vs vs geveledi birşeyler . iyi dedim hadi.
bazen çocuklar yanlışlık ekran altındaki fişi çıkarabiliyorlar yanlışlıkla dedim.
o kolay onu siz takarsınız bişey olmaz diyor :x
olur dedim başka, işinize gelince garanti dışı, öbür türlü değil, pehh...
daha da elimi sürmem gelin takın. işiniz ne ...

tahta arızası için ücret almadılar ama öğretmenin birisi sürgülü beyaz tahtayı hızlı itmiş ve tahtanın rayı kırılmıstı onu yapmak için 45 tl talep ettiler garanti dısıymış

ferdierdem55' Alıntı:

ferdi salla kardeşim ver kurtul politikası günümüzde yaygın.. snede ver parayı kurtul.. koca bakanlıktan daha mı iyi bileceksin neyin iyi neyin kotu oldugunu:D.. admlar onu düşünmüştür. tahtayı 100 tl yerine 70 tl ye almıslardır:D

Arkadaşlar basit bir öneri sadece; kablolar genelde prizlere yetişmediği için çocuklar asılıyor bir iki derken yerinden çıkıyor. Kablonun dışarı sarkıtıldığı sol alt köşedeki delikten kablonun çımaması için bir kaç sefer düğüm atın kablolara. Özellikle boşta duran kabloyu kullanın düğüm atarken. Sonra çocuklar asılsa bile o delikten kablo geçmez. Dolayısı ile çıkmaz. Çünkü 5 6 tane burdada çıkmış takmak gerçekten zor ve tehlikeli...

fişin arkada olması bana mantıklı geldi.kurcalanmasını engellemek için. ama her fiş arızasında para talep etmeleri etmeleri yanlış.sizde açılmıyor diye çağırın olsun bitsin. belkide gerçekte de fişten kaynaklanmayabilir.

Geri