Arkadaşlar 3 makine var ilk ders açılmıyorlar 2. ders basınca powera açılıyor sebebi ne olabilir acaba
hocam bence de güç kaynağında ancak boştan yere değiştirmek istemiyorum da 1-2 ders sonra açılıyor ne yapsam bilemedimvestel promega mı hocam ben de de aynı sorun var problem güç kaynağında
yok hocam 2006 kurulumu vestel promega; ancak mı uyanıyor 3. derse diyorsunuz :=)Türk malı ya hocam tirip yapıyordurGarantili ürün ise arayın servisi hocam onlar uğraşsın
silgi denedim faydası olmadı hocamKondansatörler kontrol edilebilir.
Ancak yeni öğrendiğim bir şeyi de deneyebilirsiniz,RAM belleklerin temas noktalarını silgi ile silmek.
Adresindeki dayıdan görmüştüm. Geçenlerde biri 2008 vestel promega olmak üzere açılmayan iki bilgisayarda denedim, pcler açıldı. Daha önce de normalde bilgisayarı açmayan 5 tane RAM belleği silgi ile temizlemiştim, çalışır hale geldiler. Şiddetle tavsiye ederim.
şuan en mantıklısı sağlam bir güç kaynağı ile denemekO zaman önce anakart sonra güç kaynağı üzerinde kondansatör kontrolü yapın. Ya da sağlam olanlarla güç kaynağı değişimi yapıp gözleyin. Böylece problemin güç kaynağından mı olduğunu görürsünüz.
hocam benim bilgisayarlar tık demiyor 1 saat sonra basınca açılıyor power da sorun sanırımhocalarım bende de aynı bilgisayarlardan var. bir tanesi açılışta network boot hatası veriyor. ve windows başlamıyor. sürekli reset atıyor kendine.
kendimce denediğim yollar şunlar:
boot sırasına baktım.ilk sırada hdd var.
hdd çıkarıp taktım.
ramı çıkarıp taktım.
hdd başka bir pc de denedim açıldı.
önerileriniz?
hocam ben mesajı eksik yollamışım. tekrardan okuyunca güldüm kendimehocam benim bilgisayarlar tık demiyor 1 saat sonra basınca açılıyor power da sorun sanırım