Vestel pc olan arkadaşlar?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Öğrenci geri yükleme medyası ile yüklüyorum ama donmaları kasmaları eksik olmuyor kafayı yedirecek bilgisayarlar ram mi almak lazım ne yapmak lazım arkadaşlar

tomreader2010' Alıntı:
Öğrenci geri yükleme medyası ile yüklüyorum ama donmaları kasmaları eksik olmuyor kafayı yedirecek bilgisayarlar ram mi almak lazım ne yapmak lazım arkadaşlar
hocam biz ilkokula dönüştürülen bir okuldan bizim bu vestel makinelerden aldık. 512mb ram vardı üzerlerinde bizde 2Gb(1+1) DDR400 ram ilavesi yaptık. daha sonra ben bunlara win7 kurdum 2 senedir iyi verim aldım. Aslına bakılırsa ben okul lablarında ncomputing gibi thin client mimarisi taraftarıyım. Çökme derdi yok. imaj derdi yok. tek tek program kurma derdiyok. iyi bir sunucu makine ve ona ilave 20 - 30 ekran,client,klavye,mouse.

hocam win7 de lisans sorunu yaşamazmıyız birde ram alabileceğimiz özellikle ankaradan tavsiye edeceğiniz yer varmı

tomreader2010' Alıntı:
hocam win7 de lisans sorunu yaşamazmıyız birde ram alabileceğimiz özellikle ankaradan tavsiye edeceğiniz yer varmı

Ben 15 tane aldım Windows 7 yaptım bilgisayarları. Ankara da iftaiye meydanında beyaz eşya filan satan sokakta, Roza bilgisayar diye bir yer var. Muhammed diye bir adam var, orada laptop tamiri filan yapıyor bir sürü yedek parça var . Adını unuttum bir iş hanının 3. katında.

Hocam kac gb kac liraya aldiniz acaba birde performans nasil birde lisans sorununu ne yaptiniz

Hocam zaten Vestellerde XP lisansı olması lazım. Sizin bilgisayarların kasasında xp lisans numarası yazıyor olsa gerek. Ram güncellemesi en pratik çözüm. nette de var ddr 400 ramler

Geri