Öğrenci geri yükleme medyası ile yüklüyorum ama donmaları kasmaları eksik olmuyor kafayı yedirecek bilgisayarlar ram mi almak lazım ne yapmak lazım arkadaşlar
hocam biz ilkokula dönüştürülen bir okuldan bizim bu vestel makinelerden aldık. 512mb ram vardı üzerlerinde bizde 2Gb(1+1) DDR400 ram ilavesi yaptık. daha sonra ben bunlara win7 kurdum 2 senedir iyi verim aldım. Aslına bakılırsa ben okul lablarında ncomputing gibi thin client mimarisi taraftarıyım. Çökme derdi yok. imaj derdi yok. tek tek program kurma derdiyok. iyi bir sunucu makine ve ona ilave 20 - 30 ekran,client,klavye,mouse.tomreader2010' Alıntı:Öğrenci geri yükleme medyası ile yüklüyorum ama donmaları kasmaları eksik olmuyor kafayı yedirecek bilgisayarlar ram mi almak lazım ne yapmak lazım arkadaşlar
erdalzappa' Alıntı:Hocam kendin bir tane xp sp3 son güncellemeleri yüklü cd ile formatla sorun çözülecektir.
tomreader2010' Alıntı:hocam win7 de lisans sorunu yaşamazmıyız birde ram alabileceğimiz özellikle ankaradan tavsiye edeceğiniz yer varmı