Vestel PC Sorunu

Kodla Büyü

adnanbahat

Site Gezgini
Arkadaşlar vestel pcnin birinde MEB'in DVD'si ile kurtarma yapıyım diyorum %60 larda dıt dıt dıt ses geliyor ve kalıyor. XP cd'si ile kurmak istediğimde ilk açılıştaki kopyalamayı yapıyor ve siyah ekrana geldiğinde biraz bekliyor orda ve mavi ekrana geçip hata veriyor. yeterli disk alanınız olduğundan emin olun falan filan diyo.
HDD başka bilgisayarda gözüküyor ve çalışıyor.
çözüm fikri olanlar lütfen...

Başka bir bilgisayarda 2.cil olarak bağlayarak kurulum yapabilirsiniz. Bilgisayarlar nasıl olsa aynı kendi kasasında da normal olarak çalışır.

aynı sorun su anda ben de mevcut. vestel öğretmen bilg.na format atamıyorum. 3 ayrı öğretmen imaj dvd si var hepsi %25 lerde falan hata veriyor. normal xp cd sinde kur dosyalarını kopyaladıktan sonra atapi (?) dosyası eksik diyor?? en sonunda da vestelin kendi cdsıyle attım. anakart cd si olmasına ragmen pek cok surucuyu gormedi. ??????

ilk gelen imaj dvd leri arızalıydı. Bunu servis de söyledi. Daha sonra yeni dvd ler geldi. Onlar sorunsuz çalıştı. Elinizdeki imaj dvd ler bozuk olmasın.

hdd yi başka pcye taktım ve windows kurdum ona.
hddyi kendi bilgisayarına takınca güvenlik kartı menüsü geçince yine siyah ekranda imleç yanıp sönüyor orda kalıyor.

Bu vestel Pc imaj cdleri bizim okula gelmemiş bu imajları bir yere yükleme imkanınız var mı arkadaşlar.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

bizim okulda da yoktu hocam gelmemiş. Ben kendim yaptım.
adnanbahat hocam eğer iki pc aynı pclerse fdisk yap dene bakalım. Bu vesteller böyle uyduruk. Fakat pcler aynı pcler değilse o hddye kurduğunuz windows başka bir kasada (donanımlar farklı olduğundan) çalışmaz biliyorsunuzdur. Hatırlatma babında.

Geri