vestel - promega Bilgisayar kimlik kartları

Kodla Büyü

tohatli

Site Gezgini
arkadaşlar malum müfettiş zamanı ben burda bir arkadaşın yayınladığı dökümanı düzenleyip sizle paylaşmak istedim ihtiyacı olan arkadaşlar istifade etsin diye...

Ekli dosyalar

Re: Bilgisayar kimlik kartları

hangi faz hangi marka bilgisayarla rhocam bilgi veririseniz iyi olur. teşekkürler.

ya bu faz olayı nedir? ukaştırma bakanlığnın kurduğu vestel laboratuvarlar hangi faz oluyo?

Faz I faz II kurulum yılı ve pclerin özelliklerine göre değişiyor. Mesela bizim Dünya bankası faz II kurulus 2006. Faz I ler ise pentium III işlemcili 2000 yılında kurulanlar. Lab ın adı yani ;)

Benim bilgisayar labında Vestel Promega bilgisayarlar var, yeni geldim bu okula. Hepsinde saçma sapan oyunlar, lisans olmayan xp ler vardı, hiç kimsede hiçbirşeyle ilgilenmediği için bilgisayar dolabını açtım, bilgisayarlarla verilen cd poşetlerinde üzerinde Vestel için yazan cd den kurdum bilgisayarları, yalnız kasada Home Edition yazıyor benim bu kurduklarım Pro Sp2.( Kaldı ki sıfır poşetlerinden çıkardım Vestel Cdlerini, poşette Home Edition Kullanım Klavuzu var ama Vestel Cd si Sp2 li) Okullara lisans için gelmiyorlar biliyorum, lakin kasada Home Edition yazıyor sorun olur mu? Sonuçta Bilgisayarlarla gelen cd leri kurdum. Sorarlarsa bu cd leri göstersem yeterli mi? Bir de office olarak open office kurdum

Geri