vestel promega format

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
müdür başka okuldan bi sürü vestel promega kasa getirdi. bir çoğu çalışmıyor format atmak istiyorum ama elimdeki xp format cdsi sata entegreli olmadığından yapamıyorum format aşamasına geçmiyor bir türlü. sata entegreli xp nerden bulabiliirim????

denizlerb' Alıntı:
nette iso halinde bulabilirsiniz yada kendiniz hhazırlayabilirsiniz. karışık gibi görünsede çok basit.
http://7.enpedi.com/2010/03/windows-xp- ... -sata.html

sizin promegalarda güvenlik kartı olabilir. format için çıkarmanız gerekiyor.

güvenlik kartları çıkarılmış durumda zaten..pcnin hddsini satayı destekleyen exper pcye takıp format atiyim dedim yine olmadı..böyle mümkün değil mi formatlamak????

sizin verdiğiniz o linkteki sata sürücüleri nerden bulucam pekii???

ya da win 7 kurun benim lab da promegalar var ein 7 kurulu .bir sıkıntı yok çok kasmıyor. bir de arkadaşın dediği gibi güvenlik kartları var kasayı açıp çıkartın yerine deepfreze kurun ben öyle yaptım. kart sıkıcı geliyor bana

ozlem22' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:
nette iso halinde bulabilirsiniz yada kendiniz hhazırlayabilirsiniz. karışık gibi görünsede çok basit.
http://7.enpedi.com/2010/03/windows-xp- ... -sata.html

sizin promegalarda güvenlik kartı olabilir. format için çıkarmanız gerekiyor.

güvenlik kartları çıkarılmış durumda zaten..pcnin hddsini satayı destekleyen exper pcye takıp format atiyim dedim yine olmadı..böyle mümkün değil mi formatlamak????

sizin verdiğiniz o linkteki sata sürücüleri nerden bulucam pekii???
windows kurulurken pc nin donanımı regedit e yazıldığından hdd ye exper ile windows kurup sonra promegaya taktığınızda büyük ihtimalle mavi ekran hatası alırsınız.

<pcnin hddsini satayı destekleyen exper pcye takıp format atiyim dedim yine olmadı..böyle mümkün değil mi formatlamak???? >

böyle olmaz mavi ekrana düşer format atarken o bilgisayardaki özelliklere göre atıyor.aynı özellikte promega varsa ondan imaj alıp yaparsın

iaahci.inf dosyasınının adını setup.inf olarak değiştirmeyi deneyin. benim yaptığımda nlite iaahci dosyasını istemişti.

Hocam perfect xp sp3 dvd'sini internetten indirin herşey otomatik kuruluyor. Bide güvenlik kartlarından dolayı sorun çıkabiliyor.
Bios'da tam hatırlamıyorum ama adveced olan seceneği normal yapmanız gerekiyor.

erbaa83' Alıntı:
Hocam perfect xp sp3 dvd'sini internetten indirin herşey otomatik kuruluyor. Bide güvenlik kartlarından dolayı sorun çıkabiliyor.
Bios'da tam hatırlamıyorum ama adveced olan seceneği normal yapmanız gerekiyor.

advanced diye bişey çıkmıyor biosta daha önce denemiştim onu..perfect dvdsi vardı elimde ama bulamıyorum şu an.. öff çok sıkıldım bu tamircilik işinden..bi tane değil 2 tane değil bi sürü kasa var :(

Geri