Vestel Servis ücretleri okul idaresini bıktırdı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasgül

Aktif Üye
Vestel neredeyse tahtalarda çıkan her sorunu kullanıcı hatası deyip dünyanın parasını alıyor.Okul idareleri buna daha ne kadar dayanır bilmiyorum.Bizim okul idaresi isyanlarda, ki haklılarda.Neyi garantili şimdi bu tahtaların anlamadım gitti.Eskiden BT sınıfı bilgisayarlarının garantileri kullanıcı hatalarını da kapsıyordu.Bu durum çok büyük sorunlara yol açacak gibi okullar tahtaları yaptırmayacak ve de yine tahtalar atıl duruma düşecek gibime geliyor.Diğer okullarda durum nedir??

Bizde vestel servis ücreti istemedi hiç şimdiye kadar. neye göre istiyorlar bu parayı Bİrde okul idaresinden mi isteniyor ücret ?

Evet okul idaresinden istiyorlar.Anten kırılması,güç kablosunun çıkması,kilitlerde sorun olması,stoperlarda sorun olması,image yüklenmesi bunlar aklıma gelenler.Hepsine ücret alıyorlar.Dün bir stopera 50tl +kdv ödedik.Şimdi antenin OSD cihazına takılan sarı renkli bir vida gibi bişi var bizim tahtada o düşmüş.Nasıl düştüyse artık.Cihazı söküp götürdüler kullanıcı hatası deyip 125 tl+ kdv istediler.

Sizlerde durum ne arkadaşlar. Bu arada yukarıda yazdığım sorunları sene başında ücret almadan yapıyorlardı evet ama vestelin müşteri hizmetleride söyledi bize gelen servis elemanı da artık vestel kullanıcı hatalarına ücret alacak diye..Hatta elime bir liste geçmişti forumda vestel servis ücretleri adında aynen bizden aldıkları ücretler vardı.

servis okuldan 2 öğrenci ayarlasın.
hergün antenleri kırın zarar verin desin o zaman

Fatih projesinin sonu başından belliydi. Bu proje ülkemizin eğitim imkanlarının ve ortamlarının şu anki durumu için "Ayranı yok içmeye, atla gider çeşmeye"
sözüyle tam olarak ifade edilebilir. Bu arada meb 5. sınıflara tablet dağıtmaktan vaz geçmiş. http://www.ogretmenlersitesi.com/haber/21430

Diyince de "Ne biçim bilişimcisin, değişime kapalısın" gibi saçmalayan arkadaslar oluyor forumda... Arkadas Akıllı tahtanın yaptığını projeksiyon ile de yaparsın, dokunmatik olmasın, çok gerekli değil... İkisinin maliyeti, bakımı, tamiri, bozulma sıklığına bakın ne kadar bosa giden para var anlarsınız... Fatih projesi her okula BT gibi fiyasko olacaktır, destek gelmeyecek ve atıl oalcaktır. Bakın daha liseleri biteremediler daha...

Hocam benim gördüğüm idare pasif oldumu öğrenciler içine ediyor akıllı tahtaların, sene başında müdürü uyardım öğrencilerin açması yasaklansın diye, müdürde olurmu hocam eğitim aracı bu faydalansın dedi. Geçen bir sınıfta öğrenciler harici klavye getirmişler pes oynuyorlar, tahtalar virüs dolu, girdiğim her sınıfta öğrenci telefonunu, mp3 player veya usb bellek takmış şarkı dinliyor, klip film izliyor.

Müdür şimdi nasıl yapalım diyor, hiç sallmıyorum valla, idarenin suçu hep bunlar. Seneye görevlendirme almayacağım zaten. Sene sonunu bekliyorum.

Kimse kusura bakmasın ama, öğrenciye faydasından önce öğretmenler nasıl kullanıyor onu incelemek gerek asıl. acaba hakkını verenlerin yüzdesi kaç. hoparlörün kablosu takılı olmadığında hocam bunlar çalışmıyor diyerek bilişim öğretmenine danışan bir grubun akıllı tahta kullanımı ? :?

HASGUL' Alıntı:
Evet okul idaresinden istiyorlar.Anten kırılması,güç kablosunun çıkması,kilitlerde sorun olması,stoperlarda sorun olması,image yüklenmesi bunlar aklıma gelenler.Hepsine ücret alıyorlar.Dün bir stopera 50tl +kdv ödedik.Şimdi antenin OSD cihazına takılan sarı renkli bir vida gibi bişi var bizim tahtada o düşmüş.Nasıl düştüyse artık.Cihazı söküp götürdüler kullanıcı hatası deyip 125 tl+ kdv istediler.

hocam siz yine iyi kurtarmışsınız. osd cihazı komple değişti 900 tl fatura çıkardılar.

Geri