Vestel Servis ile ilgili ne yapabilirim

Kodla Büyü

bote2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ooofff offf
5 tane tahta arızalı... 2 aydır servisi arıyorum sürekli arıza kaydı düşüyorlar ama ne gelen var ne soran... En son çağrı merkezindeki vatandaşa hepiniz ...... deyivermişim... (Vestel yüzünden başıma bi iş gelecek)
Çok fena kazıklanıyoruz...

İl milli eğitime yazdım onlarından da ses yok... Ben bulabildiğim mercilere şikayet ediyorum... Bakanlığa ulaşıp söylemek lazım ama onlarda biliyordur....

Bu firmayı sağa sola şikayet edelim... Şuan usulsüz davranıyorlar...
ilk ihaleyi aldıkları zaman sevinmiştim ülkemiz kazansın diye ama geldiğimiz şu noktaya bakın Yüzyılın projesi yüzyılın kazığına döndü...

Bizler pilot okuluz bizlere bir sorsanıza bu proje nasıl gidiyor... Niye bizi pilot okul yaptınız ki bize sorulmadan yeni ihaleler alınıyor...

Hala ihaleleri bu malum firmaya veriyorlar ya ben bu firmanın ...........................

Vestel ihaleyi aldığında ben kahroldum . Keske bir ermeni yada yunan şirketi alsaydı...Kendi kendine sararıp solan monitörler, power düğmesi olmayan uydular, bulaşığı koyduğun gibi geri geren makinalar ,dünyanın en kötü mühendisleriyle çalışmak ,dünyanın en adi malzemesini kullanmak,en ucuz işçiyi çalıştırmak gibi marifetler say say biter mi ...

Kendini milliyetçi sanarak beynine liposuction yaptırmış tipler var. Neymiş ben ülkemi seviyorum o yüzden yerli bir şirket alsınmış paramız içeride kalsınmış.... Ulan safinto ülkeni milletini seviyorsan kendi insanını vestele mi layık görüyorsun yoksa philips dell ibm gibi kaliteli şirketlere mi layık görüyosun...

Fatih projesinin sonunu Vestel hazırlıyor zaten. Öğrenciler ile Vestel işbirliiği sonucunda bu proje çöpe gidecek..

duyu80' Alıntı:
Vestel ihaleyi aldığında ben kahroldum . Keske bir ermeni yada yunan şirketi alsaydı...Kendi kendine sararıp solan monitörler, power düğmesi olmayan uydular, bulaşığı koyduğun gibi geri geren makinalar ,dünyanın en kötü mühendisleriyle çalışmak ,dünyanın en adi malzemesini kullanmak,en ucuz işçiyi çalıştırmak gibi marifetler say say biter mi ...

Kendini milliyetçi sanarak beynine liposuction yaptırmış tipler var. Neymiş ben ülkemi seviyorum o yüzden yerli bir şirket alsınmış paramız içeride kalsınmış.... Ulan safinto ülkeni milletini seviyorsan kendi insanını vestele mi layık görüyorsun yoksa philips dell ibm gibi kaliteli şirketlere mi layık görüyosun...

Vestel firmasının ürünlerini hiç almamıştım daha önce önünden geçmemiştim şimdi yakınadan geçmeyeceğim...

ya ihale malı ne olacak ülkenin faydasına bu kadar büyük bir projede özel yetkili komisyon kur hangi ürünü alacağına o karar versin
ucuz etin suyu demişler

bide bunu gel okula anlat 2 tane tahta arızalı gelen giden soruyo ne olacak diye elinin körü olacak diycem sonunda adamlar yapmıyor usb portları bozuk 900 tl istiyorlar utanmadan 3 metrelik tahtaya 2 tane usb girişi koyan mantığıda anlamak mümkün değil zaten bu sene bu fatih projesi ömrümden bi 10 yıl götürdü

Dağıtılan 150 adet tabletin yaklaşık 100 tanesi değiştirildi ve problemler hala devam ediyor.Ben öğrencilerin her gün gelmesinden bıktım.Manisa Vestel Servisi arada bir arıyor gerekenleri söyledim.Üretim maliyetinin 10-15 TL olduğu söyleniyor dönen rantı siz düşünün artık.Manisadan dağıtıma gelen müdür buzdolabı maliyetinin(paketleme dahil) 55 TL olduğunu söyledi :P Yanlış duymadınız 55 TL.

emrahsahan' Alıntı:
Dağıtılan 150 adet tabletin yaklaşık 100 tanesi değiştirildi ve problemler hala devam ediyor.Ben öğrencilerin her gün gelmesinden bıktım.Manisa Vestel Servisi arada bir arıyor gerekenleri söyledim.Üretim maliyetinin 10-15 TL olduğu söyleniyor dönen rantı siz düşünün artık.Manisadan dağıtıma gelen müdür buzdolabı maliyetinin(paketleme dahil) 55 TL olduğunu söyledi :P Yanlış duymadınız 55 TL.

Hadi ya. Buzdolabında kullanılan metal bile daha çok tutmaz mı ki?

Geri