Vestel Teknik Servis Ücret Rezaleti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan biteker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

biteker

Site Gezgini
Vestel teknik servisinden bu gün okula geldiler ve dokunmatik ekrandaki sorun için bile servis ücreti talep ettiler. Tahtalar ilk kurulduğunda 5 yıl sorgusuz sualsiz, ücretsiz teknik servis hizmeti vereceklerinden söylüyordu.

Ücret tarifesini incelemenizi öneririm.

Ekli dosyalar

dandik kiltilere bile para istemişler
5 yıl garanti ne oldu.
devletin imkanları kapanın elinde kalıyor valla.
milyar dolar para kazan bide ödenek olmayan okullardan tamir parası iste

birde para mı istiyorlar .ortaokullara gelmesin bizim müdür çıldırır valla elinde hesap makinasıyla dolaşıyor :)

Allah belalarını versin... Şu çakma proje üzerinden ceplerini dolduranların Allah belasını versin...

Ben yeni kurulum olan okuldayım. Başlangıç aşamasında böyle durumlar akıllara gelmiyor. Ama işin en önemli kısmı belki de..
O nedenle bu fiyatlandırmayı acilen MEB'e mesaj atmak lazım ki bir girişimde bulunsunlar.biteker hocam bence siz hemen bir mesaj atın.
En azından bundan sonraki şartnamalere koydururlar.

meb e müstehak.ben yaptım oldu mantığıyla devam ettikleri sürece bu ülkenin kaynaklarını heba etmeye devam edecekler.

Bizde böyle bir uygulama yok. Muhtemelen bulunduğunuz yerdeki kayserili mantıklı bir bayidir. Bizde bir kaç tane beyaz tahta kulpu değiştiler. Para bişey istemediler.

O listede yazan fiyatlarda garanti dolduğundaki fiyatlardır.

Sizi kandırıyorlar. :idea: :idea:

biz burdan lkenin parasını peşkeş çekiyorlar dediğimizde sizde bunların herşeyine karşısınız bi kerede onay verin bi iyiliklerini yüceltin diyorlardı.
bir daha söylüyorum ülkenin parası peşkeş çekildi nokta

usb girişleri ve tahtaların stop noktaları garanti kapsamı dışındadır arkadaşlar. diğer unsurlar 5 yıl garanti kapsamında para vermeyin. usbler içinde usb çoklayıcı kullanın!

Geri