vestel

Kodla Büyü

nurertugay

Site Gezgini
Arkadaşlar formatör olmadığımdan 2 okula birden gidiyorum ve gittiğim okullarda bilgisayarlar harap durumda. Bir günde hem derse girip hem bilgisayarları toparlayamıyorum. Meb in dağıttığı öğrenci image cdlerinde de virüs programı güncellenmiyor. Kısa zamanda nasıl halledebilirim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden Allah razı olsun.

hocam bence bir bilgisayara format at yükleyeceğini yükle image ını al.acronic yada ghost ile kendi imageni yap yani.onunla 5 dk da diğer bilg.halledersin.aldığın image ı bilg.d sini kaydet.ben yıllardır aynı şeyi yapıyorm çok rahatım arada bir farklı sorunlar çıkıyor o kadar

hocam sen bir tanesine toptan format at istediklerini yükle sonrada imajını al diğerlerine de onu yuke ben ole yapıyorum

1 ini kafana göre tüm driverlarla kur sonra acros ile partition copy yap aynısı diğer makinede ben 15 bilgisayarı 40 dakkada kurdum.

hocam koruma kartı veya deepfrezee varsa antivirüs programına ne gerek var boşuna ağırlaştırmasın güncellemeleri kapat güvenlik duvarını kapat c ye d ye koruma koy en güzeli bu bence.

Geri